- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
trebrona #95121 üzenetére
Ez a masik ami ertelmetlen dolog, minek akkor bele annyi memoria? Ures = pazarlás.... és igen ,most lehet jonni azzal hogyhádehainditaszalkalmazast gyorsabban indul. Nem érdekel. Ha előtöltve figyelne felfüggesztve a memoriaban akkor gyorsabban indulna, memhiany eseten meg adott sorrendbe ugy is kilövődnek...
-
RVR400
veterán
válasz
trebrona #91517 üzenetére
Ezt most lájkolnám.
Mondjuk az lenne szép, ha mindenki ugyanúgy "gondolkozna", akkor egyetlen telefontípus elég is lenne az egész világon, mert az a legjobb. Esetleg lenne belőle 16féle szín, aztán annyi...
De ilyen hülyeség miatt megpróbálni leoltani a másikat... Nem mellékesen vegyük figyelembe árképző tényezőként, hogy a Note-on egy deka LED nincs a gomboknál, míg a TE-n van, ami típusazonosság esetén is elvinne még egy 20-ast. -
válasz
trebrona #90425 üzenetére
Edgital levelezés:
Üdvözlöm.
Meglehet, hogy most előbb rendeltem, csak utána kérdezek, de szeretném megtudni ,hogy a megrendelt Lumia 530 Dual SIM készülék Független, mindkettő foglalat Telekom függő, vagy egyik fele zárolt, a másik szabadon használható.
Válasz:
Függetlenek a készülék sim foglalatai.
Biztosat akkor mondok, ha megjött. Október végén rendeltem, akkor úgy volt, hogy nov. 7-én hozzák ki. Aztán jelezték, hogy csak 10-én tudják hozni, de én jövő héten nem vagyok itthon, így csak utána héten tudom megnézni.
-
-
duronx
senior tag
-
zzzzorgi
csendes tag
válasz
trebrona #82688 üzenetére
Dual sim-es samsung itt jóval több van mint otthon, mert itt konkrétan majdnem minden tipusnak van dual verziója. Már az s5-nek is. És általában mindent eredeti telefont jóval olcsóbban meg lehet venni...nem eredeti Kínai fake-el már elárasztottam a fél baráti körömet, nyilván egy fake s5 50-60 eur a jó minőségű fake sem drágább mint 70 eur, de azért ajánlatos 2-3-at ajándékba adni, hogy egy jó legyen benne. A kínai-kínai meg mégis csak kínai...
Jó párszor voltam itt, velük dolgozok és ismerem milyen minőségre törekednek...úgyhogy kínai cuccot biztos nem veszek. Azért köszi a segítséget...
-
tibuszh
tag
válasz
trebrona #72245 üzenetére
Remek locker, de a hangerő gombot nem lehet beállítani h arra felkeljen a képernyő!!
Nekem nem kell semmi csilli villi prog, kijelzés.. ha megnyomok egy fizikai gombot minden épredjen fel.(jan)
Nem igazán értettem.. ahogy nézem ez valami CWM-be égetett valami?
Az is jó lenne ha Mobiluncle nél be lehetne ezt állítani h kelljen fel....Nem is tudom mit csinálok ha bekrepál ez a gomb.
Egy hónapos a teló..k* jó .. iOcean X7S !
Működik most is, de nincs nyomáspontja már.. mint ha valami rugó v valami ... félek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest