- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
-
citkar
addikt
Én rendeltem egy Ulefone be one-t, de még nem érkezett meg. Arról tudok majd nyilatkozni, sok mindenben megegyeznek. Annyi, hogy egyből 5.0-s Androiddal jön a pro úgy tudom.
Nem noname, de vegyesek a tapasztalatok.
200 USD alatt több helyen előrendelhető, valahol ajándékkal együtt.
Majd kiderül milyen is. -
Groovebaby
tag
Nekem a gyári kábelem (a töltőfejet nem használom, csak a kábelt) ugyanez lett. Ezt hoztam be a munkahelyre, usbről töltöm ha kell, de ha nem jól rakom le, elmozdul akkor már nem érzékeli.
Otthonra vettem egy "normális" töltőt, azzal hibátlanul működik és stabilan a helyén van (a helyet a foglalatnak értettem).Szerintem próbáld ki egy másik jó minőségű kábellel.
-
szpali
addikt
én ilyet vettem:
www.ebay.com/itm/160864038218
teszi a dolgát, gyorsan tölt, csak néha elmozdul, de ezt betudom a G Astra szerencsétlen szivargyújtó kialakításának.
Ja, és rohadna le a keze annak a kis kínai köcsögnek, aki ilyen indokolatlanul erős piros LED-et rakott bele... -
blueye
veterán
A második részre itt találsz választ: kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest