Hirdetés
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Nem akarom ezt a xino-t fényezni, de én áprilistól használtam mostanáig, amíg a lead1-et meg nem vettem, de semmi de semmi bajom nem volt vele[mint írtam tévézek a telón ehhez kevés volt a 2 mag, ezért váltottam]. Nem fagyott, akadást nem vettem rajta észre ha igen, akkor csak olyankor, mikor nekiállt 1-2 appot frissíteni és az amíg le nem futott akadt 1 kicsit a droid meg elgondolkodott. Amúgy általános használatra, telefon, sms, esetleg youtube-os zenehallgatás, + 1-2 nem nagy erőforrásigényű játékra (subway surf, hill climb) alkalmas.
A kisfiam bevitte a suliba, minden osztálytársa ilyet akar venni
pedig van ott xperia, samu stb.Vettem hozzá egy általános 4 colos bújtatós bőr tokok 2e ft-ért, ezt még tudom ajánlani, mert így csak berak zsebbe, akár kulcs mellé is

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Pixel 7 pro 128/8
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest