- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE amire vágytam
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
WOT-H-A-C #84893 üzenetére
Nem is azt kérdőjeleztem meg, hogy megbízhatóak-e. Vettem én már Aliról olyan eladótól, aki a negyed millió eladás felett volt és érdekes módon hamis terméket küldött el. Itthoni gariztatók mondták, hogy egyértelműen hamis a cucc. Nem is működött persze (ADATA 32GB microSDHC). A seller először valahogy leverte a summát a szállítmányozón, majd visszaadta a pénzem 90%-át. Szóval ennyit arról ki mennyire megbízható. A bizalmat ki kell érdemelni, ami felé a Chigon jó úton halad, de még messze nem nevezném őket 100% megbízhatónak. Maradjunk meg annyiban, hogy az édesanyámban azért még mindig jobban megbízok, mint egy kicsi kínaiban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Hálózati / IP kamera
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest