- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krinyo
senior tag
válasz
whatnot #82206 üzenetére
Érdemes feszegetni a kérdést, mert megint egy potenciális vásárló fog nagyot csalódni, ha nem szólunk neki időben. Az van, hogy kínainál általánosságban vagy működik elfogadhatóan, vagy nem a GPS. Vegyél rendes gyártó rendes telefonját (vagy rendesen összerakott kínait, eddig csak a Xiaomikról olvastam jókat, a többi mind gázos, még a Lenovo is, ha MTK-s), és akkor nincs lutri.
Én is nyugodtabb vagyok azOFF Moto G 4G-mmela zsebemben, mert 10 másodpercen belül van fix mindig és nincs para, hogy most akkor 20 méterrel arrébb mutat-e, és meghülyíti-e a navigációt, amikor pont a legnagyobb szükség volna rá... és ennek csak annyiban van köze a Glonasshoz, hogy az segíti az első villámgyors fixet. Mielőtt megint elkezdődik a kóstolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 08.25. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest