- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Garmin topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
kgymac #80776 üzenetére
Én is voltam "informatikus", csak váltottam, nem kell bemutatni ezeket a dolgokat.
Szerinted miért volt idézőjelben az "élesíti"? Mert fizikailag az történik amit írsz, de kb. droid tevékenység, mindegy ki csinálja, csak így megvan az illúziója a usernek, hogy ő rakta felSzerintem sehol nem írtam, hogy az oprendszert milyen módon cseréli, cd-installt pláne nem említettem
Az image-ből visszatöltés acronis/macrium/stb. célprogrammal ugyanúgy nincs biztosítva egy user számára normális céges policy esetén, mint bármilyen más forrás esetén, hisz se a biosba nem tud belépni, se a bootmenühöz nincs hozzáférése.No, ugorgyunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Plazma TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest