Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnarzoltan
tag
Sziasztok! Van egy Iocean X8-am. Pár hete érkezett meg. Most a hétvégén arra lettem figyelmes, hogy a kijelzőn (a tetejétől kb 5cm-re) van egy vékony sáv ahol nem érzékeli az érintést. Sőt, ha pl egy ikont akarok áthelyezni a képernyő alsó részéről a felsőre akkor a vonalnál mindig elengedi az ikon. Csak úgy tudom átvinni, hogyha messziről megindítva nagy sebességgel húzom át ezen a vonalon az ikont. Csináltam egy factory resetet, de semmi javulás. Úgy érzem, hogy ez hardver gond lesz. Ebben az esetben tuti h vissza kell küldenem kínába garanciális javításra? Nincs esély, h itthon esetleg egy szerelő segítségével meg lehet bütykülni.
Van valahol valami leírás, hogy mire kell ügyelni a visszaküldésnél? Milyen postával, milyen módon kell küldeni. Esetleg a postán adnak valami papírt, hogy ha visszafelé jön a telefon ne kelljen áfát fizetni. Első körben nem fizettem áfát. Ha alaki tud hasznos tanácsokat adni azt nagyon megköszönöm! Szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő