Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
bodnarzoltan
üzenetére
Ilyenkor azt történik, hogy ha megfogják a vámon a garizott telefont akkor a következő dokumentumokat kéri tőled a posta.
Tisztelt xxxxx Tamás.
Először is szükséges a előző vámkezelési okmányok beküldése. A vissza küldéskor kitöltött postai feladó vevényre és a feladó nyilatkozatára miszerint garanciális javítás történt.
Ezeket az okmányokat akkor tessék beküldeni ha kap tőlünk egy értesítő levelet.
Tisztelettel.
xxxxxxxxxxxxxxxx Tünde
Magyar Posta ZRT
Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
Email:postaimport@posta.hu
A probléma több szálú. Először is egy nyomtatványon fogadták csak el az eladó nyilatkozatát - természetesen magyarul (
), amit elég nehéz volt a kínaival kitöltetni. Másodszor problémáztak rajta, hogy akkor most az hiteles-e vagy sem (ezt végül kidumáltam). Végül az ultimate indok, amivel elutasították a kérésem új ÚJRA BEFIZETTETTÉK A VÁMOT (elsőre is fizettem), hogy nem tudtam PAPÍR FORMÁTUMBAN átadni a visszaküldés feladóvevényét (mert már kidobtam...
). Próbáltam érvelni, hogy a rakszám megvan, ergo a posta rendszerében láthatják, hogy én adtam fel a 17. kerületi rákoskerti postán ekkor és akkor. Azt ők lexarják, szerezzek a postától igazolást. A posta meg elhajtott, hogy ők nem tudják ezt megoldani. Ééééés ennyi.Mivel te elsőre nem fiezttél vámot másodszorra 100%, hogy fogsz, ha fennakad.
-
válasz
bodnarzoltan
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de egy ismerősöm pont így járt Kínából rendelt készülékével.
Mikor megvette, megúszta a pluszköltségeket, mikor szervizből jött vissza, megfogták, fizetnie kellett. -
Laza...
addikt
válasz
bodnarzoltan
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), amit elég nehéz volt a kínaival kitöltetni. Másodszor problémáztak rajta, hogy akkor most az hiteles-e vagy sem (ezt végül kidumáltam). Végül az ultimate indok, amivel elutasították a kérésem új ÚJRA BEFIZETTETTÉK A VÁMOT (elsőre is fizettem), hogy nem tudtam PAPÍR FORMÁTUMBAN átadni a visszaküldés feladóvevényét (mert már kidobtam...