- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargaz88
újonc
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új telefont, jelenleg SII használok. Minsőgében hasonlót vagy jobbat szerenték.
Sajnos, abszolút nem értek ezekhez a dolgokhoz.
Nagyon tetszenek az Elephone P8, és az INew V3 ultrathin,(ezeket nem láttam a magyar oldalon) de ezeket mind külföldről kellene rendelnem.
A kérdés, hogy rosszabbul járok-e, ha az anrodidvasar.hu-ról rendelek telefont és ők elintéznek nekem mindent, vagy én rendljem meg.
Ha jobban járok az androidvasar.hu-ról, akkor talán két telefont találtam, ami tetszene, az egyik a Cubot one, amiről láttam, hogy már korábban jókat írtak
a másik ez: http://androidvasar.hu/android_mobiltelefonok/android_kapacitiv_mobiltelefon/uj_6__htm_h9001_android_42_3g_mtk6582_negymagos_1_3_ghz-es_qhd_gps-es_phablet_okostelefon_ajandek_bortokkalez a paraméterek alapján mennyire jó? mennyire marad el az előbb, fent említett telefonoktól.
Előre is köszi.
Zsóó
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest