- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargaz88
újonc
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új telefont, jelenleg SII használok. Minsőgében hasonlót vagy jobbat szerenték.
Sajnos, abszolút nem értek ezekhez a dolgokhoz.
Nagyon tetszenek az Elephone P8, és az INew V3 ultrathin,(ezeket nem láttam a magyar oldalon) de ezeket mind külföldről kellene rendelnem.
A kérdés, hogy rosszabbul járok-e, ha az anrodidvasar.hu-ról rendelek telefont és ők elintéznek nekem mindent, vagy én rendljem meg.
Ha jobban járok az androidvasar.hu-ról, akkor talán két telefont találtam, ami tetszene, az egyik a Cubot one, amiről láttam, hogy már korábban jókat írtak
a másik ez: http://androidvasar.hu/android_mobiltelefonok/android_kapacitiv_mobiltelefon/uj_6__htm_h9001_android_42_3g_mtk6582_negymagos_1_3_ghz-es_qhd_gps-es_phablet_okostelefon_ajandek_bortokkalez a paraméterek alapján mennyire jó? mennyire marad el az előbb, fent említett telefonoktól.
Előre is köszi.
Zsóó
Új hozzászólás Aktív témák
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Mozilla Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Classic / Xbox 360
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged