Hirdetés
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotozok.hu
csendes tag
Szerintem nem zavaró, hogy szögletes, nekem nem nyomta semmim
Amit adtak hozzá pezsgő színű hátlap, kifejezetten jó fogása van, nem csúszik (mondjuk nélküle se).
Bluetooth-t illetőleg annyi tapasztalatom van, hogy egy régebbi samu telóról átmásoltam rá cuccokat, ezt gond nélkül csinálta, viszont a nokia-s autós kihangosítómhoz nem akar csatlakozni, mert fel se kínálja a párosításnál a kódot (lehet erre van amúgy vmi software-es megoldás?)
Bevallom fényképezésre még nem használtam (mivel hobbiból fotózok tükrrös géppel, eszembe se jutott), videót próbáltam, de csak beltérben, gyenge fényviszonyok között. Zajos volt, de még elfogadható módon. Van arcfelismerés, meg ha jól láttam olyat is be lehet kapcsolni, hogy mosolyra fotózzon (lehet ez másnak nem újdonság, én jót mosolyogtam rajta).
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- Asztalos klub
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest