-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Sir Csimbók #5191 üzenetére
Szerintem vannak olyan jelek amik eleve kizárnak nálam webshopokat.
Ez az árak pld.Ha a többihez képest nagyon olcsók,akkor az eleve kerülendő.Aztán én kerülöm azokat az oldalakat ahol nincs paypal.Nagyon sokat nyom latba az online chatelés milyensége.
Ha elérhetők sokszor,az már egy jó pont.Ezek után az én rendeléseim,ha ez segit.
2 telefon az iosen.com-ról free postával,mindkettő 12 napon belül a kezemben volt,végig nyomkövetéssel.
2 telefon a minideal.net oldalról szintén free postával nyomkövetéssel.Az egyik 14 nap volt,a másik 15.
1 tablet a spemall.com-ról DHL-el.Sajnos itt a DHL engem nagyon beszopatott a vámolással,így egyrészt plusz pénzembe és sok napba telt mire megkaptam.Részemről soha többet DHL,de ez nem jelenti azt hogy mindenki igy jár,sőt sokan nagyon is elégedettek velük.Pandawill pontosan olyan ahogy Rawulf leirta.
Azt nem lehet rájuk mondani hogy leszednének pénzzel,de az idődből adott esetben sokat elrabolhatnak,főleg a beetetős új dolgaikkal.
Anno engem is beszopattak az Ainol Aurora tablettel.
Hosszú hetekig hitegettek mindenkit hogy na mindjárt kapunk a gyártótól,ezt én meguntam és visszakértem a pénzem,amit vissza is kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest