- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Teljesen privát úton paypal-lal 315 dollár lenne a telefon, de ez nem tartalmazza a postaköltséget (na meg ugye a 27%-ot sem, amit állambácsi kérne).
Közvetlen a Xiaomi-tól lehetetlen jelenleg megvenni. Az is csoda, hogy egyáltalán tudnék ilyet venni harmadkézből, pult alól. (Ha én lennék az a kereskedő, akinek ilyen van a pult alatt, én is drágán adnám.)
Ahogy nézem, ez a harmadkezes ár sem rossz, ha azt nézem, hogy haver kínai intézné nekem annyiért és a 315-ben már a paypal 6%-os haszna is benne van.
Ha nagyon nem találom mást, akkor mint írtam is, ez lesz és lemondok a dual sim-ről, mivel van rá esély, hogy karácsony előtt más, komoly telefon nem lesz elérhető.
Mondjuk ha van a pult alatt még pár darab és többedmagammal együtt rendelném meg, akkor lehet, hogy a postaköltséget le tudnám alkudni még.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Horgász topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gaming notebook topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3228
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest