Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco F7
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
Az a baj a dual-sim vonalon, hogy egyrészt mindig egy-két generációval le van maradva az éppen aktuális élvonalbeli telóktól, másrészt ritkább ezért drágább illetve a szolgáltatóknál nem kapható vagy csak nagyon buta kivitelek....
Nekem a gigabyte bevált, nem volt olcsó, se hatalmas tudású, de ami nekem kellett - wifi, gps, dual sim - benne van és megbízható, bírja még másfél évesen is két-három napot az akksija. Nem mondom, hogy tökéletes, de nekem jó. Nyilván egy galaxy s duo jobb lenne, de ez van
Nem értem, miért nem forgalmazzák egyébként, nekem céges és magán is ugyanannál a társaságnál van, vennék is tőlük jó kis dual simest, de esély sincs rá.... csak gagyi nokia van 5 ezerért...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nők, nőügyek (18+)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest