- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
EZT OLVASD EL, HA ÚJ KÉSZÜLÉK VÁSÁRLÁSÁN TÖRÖD A FEJED
Megkérem azokat a fórumozókat, akik azt mondják, hogy 500 MB RAM elég, hogy nem mondják többet ezt.
Miért is?
Volt itt egy vitánk nem olyan rég az android memóriakezeléséről.
Sokan itt kötötték az ebet a karóhoz, hogy az android milyen okos, és a felhasználónak e téren nincs teendője.
Ez rossz válasz volt!
Ma a waze navigációs program segítségével autóztam Budapesten, és egyszer csak megjelent egy hibaüzenet, hogy elfogyott a memória. Ez többször ismétlődött.
Egy piros lámpánál kikapcsoltam, és másik GPS-progira váltottam, de ugyanaz a mese volt.
Nagyon, nagyon ziki, sőt, balesetveszélyes.
Az okostelómban csak 500 MB RAM van, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Update 09.20. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest