Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Netfone
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
salieri.
üzenetére
A Mixeshop a haveromnak sem küldte az ingyen szilikon tokot.
Az övét nem vámolták meg, ha érdekel miért és hogyan nem, akkor kérnék egy privit.
A ZTE Blade I-hez képest a váltás a G3-ra kb olyan érzet volt bennem, mint amikor P4-ről váltottam C2Duo-ra. Bőven elég bármire a telefon. Azok akik a statisztikák és a SoC topik szerint gyengének titulálják a PowerVR SGX531 Ultrát, hát... tesztelték-e vajon gammákkal a cuccot, vagy a hardver speckói alapján állították össze a listát? Ajánlom minden kedves G3 tulajnak az EVERLAND nevű fantasy 3D játékot. Rezzenéstelenül, nagyon brutál grafikával simán fut!GorillaGlass II: mert ugye már a GGII van a G3-ban. Én amióta fPApi kollegától megvettem, fólia nélkül használom. Egy darab mikrokarc sincsen rajta és zsebben is hordom. Igaz a szilikontok rajta van folyamatosan, de az ugyebár nem a kijelzőt védi.
Arra készüljön fel az, aki fólia nélkül szeretné használni, hogy kegyetlenül gyűjti a tapizás után az ujjlenyomatokat. Egy kis böngészés vagy játék után igen mancsos tud lenni a GGII. 
microSD kártya: tegnap vettem bele egy 16GB-os Class6 microSDHC-t (írás ~10-11MBps, olvasás ~24-26MBps) a korábbi 2GB-os Class4-es microSD (nem HC, írás ~4-5Mbps, olvasás ~12-14MBps) helyett és sebességben bizony érzékelhető a javulás!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az övét nem vámolták meg, ha érdekel miért és hogyan nem, akkor kérnék egy privit.
A ZTE Blade I-hez képest a váltás a G3-ra kb olyan érzet volt bennem, mint amikor P4-ről váltottam C2Duo-ra. Bőven elég bármire a telefon. Azok akik a statisztikák és a SoC topik szerint gyengének titulálják a PowerVR SGX531 Ultrát, hát... tesztelték-e vajon gammákkal a cuccot, vagy a hardver speckói alapján állították össze a listát? Ajánlom minden kedves G3 tulajnak az EVERLAND nevű fantasy 3D játékot. Rezzenéstelenül, nagyon brutál grafikával simán fut!
Arra készüljön fel az, aki fólia nélkül szeretné használni, hogy kegyetlenül gyűjti a tapizás után az ujjlenyomatokat. Egy kis böngészés vagy játék után igen mancsos tud lenni a GGII.