-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
salieri. #14946 üzenetére
A Mixeshop a haveromnak sem küldte az ingyen szilikon tokot.
Az övét nem vámolták meg, ha érdekel miért és hogyan nem, akkor kérnék egy privit.
A ZTE Blade I-hez képest a váltás a G3-ra kb olyan érzet volt bennem, mint amikor P4-ről váltottam C2Duo-ra. Bőven elég bármire a telefon. Azok akik a statisztikák és a SoC topik szerint gyengének titulálják a PowerVR SGX531 Ultrát, hát... tesztelték-e vajon gammákkal a cuccot, vagy a hardver speckói alapján állították össze a listát? Ajánlom minden kedves G3 tulajnak az EVERLAND nevű fantasy 3D játékot. Rezzenéstelenül, nagyon brutál grafikával simán fut!
GorillaGlass II: mert ugye már a GGII van a G3-ban. Én amióta fPApi kollegától megvettem, fólia nélkül használom. Egy darab mikrokarc sincsen rajta és zsebben is hordom. Igaz a szilikontok rajta van folyamatosan, de az ugyebár nem a kijelzőt védi.
Arra készüljön fel az, aki fólia nélkül szeretné használni, hogy kegyetlenül gyűjti a tapizás után az ujjlenyomatokat. Egy kis böngészés vagy játék után igen mancsos tud lenni a GGII.
microSD kártya: tegnap vettem bele egy 16GB-os Class6 microSDHC-t (írás ~10-11MBps, olvasás ~24-26MBps) a korábbi 2GB-os Class4-es microSD (nem HC, írás ~4-5Mbps, olvasás ~12-14MBps) helyett és sebességben bizony érzékelhető a javulás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Linux kezdőknek
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest