- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Giga akkumulátort kínál a OnePlus Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Szia! Hát az is kb olyan sebességű a mai alsó kategóriás telókhoz képest mint a gyalogos a repülőhöz
Nekem van egy navon "codda" tablet amiben egy MT8321 valami(?) dolgozik olyan lassan, hogy szinte semmire nem jó. Ráadásul ez az android go 8.1 háááát egy nagy sz...r
Bármilyen launchertől úgy leguggol, hogy csak több perces udvarlás után lehet bármit látni a kijelzőn ami megmozdul. Nem is értem ezeket az eszközöket és azokat akik nem képesek rendes, a szoftver igényeinek megfelelő hardverral ellátott eszközöket kiadni! Ilyenkor azért megfordul a fejemben a gondolat, hogy ezeket azért valamilyen minősítési eljáráson engedélyeztetni kellene nem csak a doboz külsejét hanem az egész eszköz működését! Mert ez biztosan negatív pontozást kapna......
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nekem van egy navon "codda" tablet amiben egy MT8321 valami(?) dolgozik olyan lassan, hogy szinte semmire nem jó. Ráadásul ez az android go 8.1 háááát egy nagy sz...r
Bármilyen launchertől úgy leguggol, hogy csak több perces udvarlás után lehet bármit látni a kijelzőn ami megmozdul. Nem is értem ezeket az eszközöket és azokat akik nem képesek rendes, a szoftver igényeinek megfelelő hardverral ellátott eszközöket kiadni! Ilyenkor azért megfordul a fejemben a gondolat, hogy ezeket azért valamilyen minősítési eljáráson engedélyeztetni kellene nem csak a doboz külsejét hanem az egész eszköz működését! Mert ez biztosan negatív pontozást kapna......