Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
sziasztok, ulefone armor 3t-vel van valakinek tapasztalata? egyáltalán ulefone-al?
itt egy videó, ahol egy német addig csapkodja a kockakőhöz, amíg eltörik. aztán kijelenti, hogy ez egy kamu telefon, nem is gorilla glass 5, mert az bizony nem tört volna el.
egyáltalán, hogy lehet megbizonyosodni, hogy a gorilla glass valóban az-e? a gorilla oldalán érdekes módon nincsenek fenn a kínai rugged telefonok, egy se. nem fontos neki, vagy mind bekamuzza? mert szerinte ez aszfalt, és nincs rajta hegyes kő, (csak 3 lapos, meg egy marék kavics
) bár szerintem nem a hegyes kövek törik ki a kijelzőt, ez ne luftballon, hanem a csillapítatlan rezgések, ha szerencsétlen szögben csapódik be. (egyébként a videón látszik, hogy kijelzővel lefelé csapja a kockakőhöz)van egy orosz video is, ahol a földön fekszik a telefon, arccal fel, és egy kb 18 mm-es, hegyes fúrószárat ejt bele kb 1,5 m-ről. az 5. kísérlet, amikor egész a szélénél csapódik, na, akkor megreped.
szóval szerintem azért eléggé bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) bár szerintem nem a hegyes kövek törik ki a kijelzőt, ez ne luftballon, hanem a csillapítatlan rezgések, ha szerencsétlen szögben csapódik be. (egyébként a videón látszik, hogy kijelzővel lefelé csapja a kockakőhöz)