Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Szerintem az eleve vicc kategória, hogy egy strapa telefon legérzékenyebb pontja böszme nagy és üveg! Ez mitől jó? A mérete és a súlya alapján kizárt, hogy az az üveg kibírjon egy egyszerű kavicsot. Na én itt teszek egy ? jelet a katonai minőségre
Akit ilyen teknikával küldenek háborúzni az = a támadó trabanttal Szóval a túlélés esélye hajaz a nulla felé, főleg ha a többi "teknika" is ilyen minőségű. 
Egy igazi strapatelefonnál eltudnák képzelni egy rugalmas deformálódó kijelzőt ami akkor sem törik be ha rálépsz. Nevezhetnénk "gumiphone"-nak. Nem egy 6"-os üvegtáblát amit az ellenség 5km-ről kiszúr
Annó az egyik telefonomnak műanyag előlapja volt(valami HTC klón) de az a többszöri csókolózás után amit a betonnal művelt a perverz
sem tört be. Cseréltem a védőfóliát és mint az új! De hát az idő túllépett rajta sajnos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubuntu Linux
- Hardcore café
- Windows 10
- World of Tanks - MMO
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen széket vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Akit ilyen teknikával küldenek háborúzni az = a támadó 
sem tört be. Cseréltem a védőfóliát és mint az új! De hát az idő túllépett rajta sajnos!