- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Garmin topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
molnardenes #134372 üzenetére
Szia! Ott van az aláírásomban. Elmúlt három éves és még nem volt sem javítva sem szétszedve.... Az új akut megvettem lassan egy éve de nem kell még mindig cserélni. Ez így elég? Nem vettem "occó" telefont és próbáltam vele utolérni az éppen aktuális csúcsmodellt! Vettem egy akkori csúcs készüléket és már több mint három éve nem kell b@szogatnom. Ja pontosan 2014.08.05.-én jött meg.
Köszönöm a többi hozzászólást a bejegyzéssel kapcsolatban. Én építő jellegű kritikát fogalmaztam meg de úgy látszik van aki ezt sem érti meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vonalkód olvasó beállítása
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged