- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óriáskészülék, kis akksival
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Donki Hóte #132946 üzenetére
Nem érted, több lesz ezzel a probláma, mint amennyi haszna lehet. Én biztos nem venném meg. 2017-ben Cortex A7 azért már azért egy kicsit kevés, vagy te nem így gondolod? 1,5GB RAM se túl sok főleg tácsvíz mellett. Én senkinek nem ajánlanám ma, semmilyen célra se, az a szomorú, hogy ezt egyáltalán kidobta 2016-ban a Samsung.
Tessék tesztben is leírták amit én is írtam:
"Nem sokszor kell túlzottan nagy figyelmet fordítani a benchmark tesztek pontszámaira, ám most azért tökéletesen látszik, miért volt érthetetlen lépés a Samsungtól, hogy egy Spreadtrum lapkát használtak. Ez a hardver ugyanis idejétmúlt, ráadásul rémesen gyenge a konkurens megoldásokhoz képest, legyen az egy Qualcomm vagy egy MediaTek chipset, mindegyik utcahosszal vezet a telefonban lévő rendszerchip előtt. Az alapfeladatok során persze még így sem találkozhatunk komolyabb megakadásokkal, a probléma akkor kezdődik, amikor már valami összetettebb feladatot szeretnénk elvégezni, vagy nagyobb méretű dokumentumot nyitnánk meg. A szoftver ilyen esetben már állandóan döcög, a háttérben való telepítés sem a kedvence, és a jobb grafikával rendelkező játékok sem azok, ez egy tipikus Angry Birdsre elegendő mobil."
Én biztos nem dobnék ki rá pénzt az ablakon (teljesen mindegy hogy 5 Ft vagy 30.000 Ft, nem érdemes erre költeni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest