Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretknight
aktív tag
válasz
Wolfskin
üzenetére
Vannak helyek és szolgáltatók ahol megy a 4G ,és van ahol nem.Az előző válaszban ott a térkép.
Pl. nekem a Telekom itt Tatabánya és környékén tökéletes B20 nélkül is.Sőt,azt kell mondjam az országban amerre jártam alig volt olyan hely ahol ne lett volna.Azt nem tudom ,más szolgáltatónál mi van.Persze lehet hogy pont arra nyaraltam teleltem ahol a többi frekin is megy a 4G.
Ja, Umi Iron-t használok több mint egy éve,amiben nincs B20.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- BestBuy topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jövedelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- potyautas: Másik küldetés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest