- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tasker
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
válasz
KamuMazsola #113603 üzenetére
valami 260 dolcsi volt + szállítás + vám+ áfa. amikor a kezembe került a ghost touch miatt volt használhatatlan, akkor még a telefon menüjéből tudtam firrsíteni a romot, eltűntek a ghost touchok elment az akkuidőm. , lecseréltem a romot az akkuidő miatt, elment a telefonom...ahhoz hogy tudjam, hogy HW prolémája van, ahhoz látnom kellene egy másik rommal. ezzel szórakozok lassan két hete.
amikor összeraktam a telefont az új kijelzővel, akkor még 2-3 hétig működött és tökéletes volt. egyre egyre rosszabb lett a helyzet. egyre többször dobta el a térerőt, eleinte még a wifi jó volt mostmár a wifim sebessége is horror. ezért gyanakszom az antenna kábelére, de hogy biztos legyek benne akartam egy másik rommal látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- Apple iPhone Air 256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Kártyafüggetlen Zöld Színben 6 Hónap Jótállással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest