- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
válasz
KamuMazsola #113603 üzenetére
valami 260 dolcsi volt + szállítás + vám+ áfa. amikor a kezembe került a ghost touch miatt volt használhatatlan, akkor még a telefon menüjéből tudtam firrsíteni a romot, eltűntek a ghost touchok elment az akkuidőm. , lecseréltem a romot az akkuidő miatt, elment a telefonom...ahhoz hogy tudjam, hogy HW prolémája van, ahhoz látnom kellene egy másik rommal. ezzel szórakozok lassan két hete.
amikor összeraktam a telefont az új kijelzővel, akkor még 2-3 hétig működött és tökéletes volt. egyre egyre rosszabb lett a helyzet. egyre többször dobta el a térerőt, eleinte még a wifi jó volt mostmár a wifim sebessége is horror. ezért gyanakszom az antenna kábelére, de hogy biztos legyek benne akartam egy másik rommal látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest