Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
∂яσнυη #102921 üzenetére
A THL 5000 árán (min. +áfa jön hozzá) inkább itthonról vennék Lenovo P70-et, topik.
Hibát azért találtam, Bluetooth nem működik normálisan, lehet később javítják, és van akinek jó,
de nálam ez fő szempont, sokat használom. És a kamera lehet még a gyenge pontja.
Ha ezeket a kompromisszumokat el tudod fogadni, jó választás lehet.A THL 5000-nek voltak problémái, nem tudom mennyire javították, majd írják
ill. a P70 újabb, jóval erősebb soc, LTE és pörgős segítőkész topik, de ezt már linkeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Synology NAS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest