- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Fehércápa #26072 üzenetére
Timerrific, ingyenes.
(#26077) beci: Opera Mini, 3G Watchdog
(#26090) jer1cho: PlayerPro mert a lockscreenje tud hangerőszabályzóval való léptetést, és van a lejátszóban shakinggel számváltás is.
PowerAMP mert szép a felülete, de se shaking se számléptetés. EQ mind a kettőben van, szerintem a hangminőség is egyforma, jó lejátszó mindkettő.
Aztán szokták még ajánlgatni a MixZinget és a MortPlayert, esetleg megnézheted a Winampot (szerintem egy fos, de ez magánvélemény), vagy az NRG Playert is (ez szintén fizetős, elvileg ez is tud hangerőszabályzóval való számléptetést, de bugos).
(#26095) ko9: Na ezt én sem ismerem, meglesem.
-
napocska2
senior tag
válasz
Fehércápa #26085 üzenetére
Nálam mindig ki van kapcsolva a chat, így sosem látszik mikor lépek be a facebookra. Emellett a mobilnetet is csak akkor szoktam engedélyezni, ha akarok tőle valamit.
Megoldást nem nagyon tudok javasolni, de a Timerifficben van adatra vonatkozó beállítás is, próbáld ki, hátha segít. -
napocska2
senior tag
válasz
Fehércápa #26072 üzenetére
Dobd fel a Timeriffic-et és nyugodtan fogsz aludni.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Fehércápa #25979 üzenetére
És mi a bajod vele? Ilyen esetekben teljesen megtéríti a bank a károdat. Semmiképpen nem veszíthetsz pénzt 1 Ft-ot sem. Még akkor is csak max. 50000 Ft-ig vagy felelős, ha a te hibádból történik az eset (pl. kint hagyod a bankkártyád az asztalon az étteremben, és ellopják).
-
Kakumix
senior tag
válasz
A netes kártyás fizetéshez rengetegszer le lett már írva, hogy csak olyan kártyát szabad használni, amit direkt netes vásárlásokra adnak ki a bankok. Ezek banktól függően különböző biztonsági megoldásokat használnak pl. elkülönített számla van hozzá, ahová a vásárlás előtt annyit töltesz fel amennyit fizetned kell vagy sms-sel aktiválható tranzakciós időablak, stb. De a nem netes kártyáknál, szerintem mindnél be lehet állítani limitet is, ami a lopástól nem véd de korlátozza az elszenvedhető kárt. Persze, mint minden biztonsági eljárás kényelmetlen és korlátozza, kényelmetlenségre kényszeríti a tulajdonost is.
-
válasz
Fehércápa #25985 üzenetére
Tehát ebből következik, hogy nem szabad bankkártyával fizetni, sőt bankkártyát birtokolni, egyáltalán.
"Azt írta az újság", hogy évente ezrek halnak meg az utakon. Ebből az következik, hogy nem szabad közlekednünk. Sőt olyat is írt az újság, hogy évente többtíz ember hal meg szénmonoxid mérgezésben. Következtetés, nem szabad bekapcsolni a fűtést, de még biztosabb, hogy nem is tartunk otthon kazánt. Végső következtetés, legfőbb ideje visszamászni a fára.
-
chab7
addikt
válasz
És nekem ennek megint csak valami kamuhír szaga van.
Valahogy nem tudom nem azt gondolni, hogy vagy a külföldi benzinkutakat akarja a magyar háttérbe szorítani kicsit, mert ugye ha ott rizikós a kártyás fizetés - márpedig sokan vásárolunk azzal - akkor majd a magyarhoz megy tankolni az illető, vagy valahogy a karácsony van benne a stikliben , de erre a konspirációra még nem jöttem rá csak lappang az agyamban -
válasz
Ha elolvastad a cikket, akkor láthatod, hogy nem a market által lettek megkárosítva, hanem tankolás közben.
Ha a farzsebedben hordod a pénztárcád, akkor is ki vagy téve a rablásnak, akár még agyon is üthetnek egy-két ezresért.
Ezért szerintem fölösleges pánik hangulatot kelteni. -
sssz
őstag
válasz
Fehércápa #25849 üzenetére
igen, szöveges üzenetet is lehet küldeni. van egy ugyanolyan "sms" felülete/kezelője mint a sima gyári üzenetkezelő.
Én szeretem, mert van 500 mb mobilnetkeretem és ha már azt úgyis ki kell fizetenem, akár lehasználom akár nem, akkor miért ne használnám ki ezt a lehetőséget akinél tudom. Persze nem csak erre hazsnálom a mobilnetemet, így azért figyelni kell, nehogy túllépjem a keretemet, de pl külföldön ez a legegyszerűbb megoldás a hazatelefonálásra.
Nem akarok hazudni, de úgy rémlik hogy egy óra beszélgetés ezen kb 15 MB adatforgalmat jelent. a szöveges üzenetek az kb a semmivel egyenlő
Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged