- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Netfone
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
#48231525 #8763 üzenetére
Kedves Luissimo!
Gondolom, az fel sem merült Benned, hogy azért nem válaszolt valaki, mert nem volt netközelben. Pl. azért, mert miután elment a munkahelyéről, egyenesen szervízbe vitte a telefonját, az otthoni net pedig a szerencsétlennél jelenleg életképtelen.
Amint azt az előző (#8779-es) hozzászólásomból láthatod, első dolgom volt, hogy válaszoljak Neked, még azelőtt, hogy tovább olvastam volna a fórumot, mivel én úgy tudom, hogy illik válaszolni minden kérdésre, akármilyen stílusban is érkezik.
Felettébb boldoggá tesz, hogy Neked mindig és minden körülmények között van lehetőséged figyelni a fórumot, sajnos én nem vagyok ilyen szerencsés.
Aktív témák
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPhone 17 - alap
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest