Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Yettel topik
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Fotók, videók mobillal
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
törölt tag
Hahó. Kérem szépen szóljon hozzá az aki használja/-ta a ESET Security aplikációt.
Az a harci helyzet, hogy nagyjából minden rendben lenne vele, csakhogy a beállításokban van egy pont ahol nem igazán értem, hogy mit kér, vagyis nem tudom hogy pontosan mit kell oda beírni.Van egy a következő képpen feliratozott "cella", amit ki kellene tölteni: "Define trusted SIM card (Defining a Trusted SIM card prevents unauthorized SIM removal and is required for SIM matching)". Innen tovább lépve megnyílik az ablak ahol az "Add" mezőre tappintva megjelenik "Choose method" kiválasztottam hogy "Add Current" és utána már nem tudom mit kell beírni, mert nem igazán tudom mit ért a "SIM card alias" mező-cím alatt.

Itt találtam leírást, de ettől sem lettem okosabb: How do I resolve the Security Risk warning after installing ESET Mobile Security for Android?
Megelőlegezetten köszi.

Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Ingatlanos topic!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP Z32 32" 4K monitor 3840 x 2160 karcos kijelző, de így is gyönyörű!
- Dell Pro Max 14" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új és Használt Socket775 alaplapok
- Gigabyte G5 MF5 i7-13620H 16 GB DDR5 1 TB SSD RTX 4050 6GB FHD 144 Hz RGB akksi 100%
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest