- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
törölt tag
Hahó. Kérem szépen szóljon hozzá az aki használja/-ta a ESET Security aplikációt.
Az a harci helyzet, hogy nagyjából minden rendben lenne vele, csakhogy a beállításokban van egy pont ahol nem igazán értem, hogy mit kér, vagyis nem tudom hogy pontosan mit kell oda beírni.Van egy a következő képpen feliratozott "cella", amit ki kellene tölteni: "Define trusted SIM card (Defining a Trusted SIM card prevents unauthorized SIM removal and is required for SIM matching)". Innen tovább lépve megnyílik az ablak ahol az "Add" mezőre tappintva megjelenik "Choose method" kiválasztottam hogy "Add Current" és utána már nem tudom mit kell beírni, mert nem igazán tudom mit ért a "SIM card alias" mező-cím alatt.
Itt találtam leírást, de ettől sem lettem okosabb: How do I resolve the Security Risk warning after installing ESET Mobile Security for Android?
Megelőlegezetten köszi.
Aktív témák
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gmail
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest