- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
(jan)
őstag
Szösszenet:
Asszonypajtással fácsebukon tartjuk a kapcsolatot (mivel mobilon ingyenes //annyit is ér) mivel volt probléma belőle hogy későn válaszoltam ezért ahelyett hogy elmagyaráztam volna neki hogy nem nyomkodom állandóan a telefont gondoltam összedobok valami egyszerű értesítést. Feltétel volt hogy addig amíg nem olvasom el az üzenetet 2 percenként pttyenjen.
android for facebook - túl, böhöm, lassú, megbízhatatlan, és amúgy is sok adatforgalmat generál
facebook messenger - nem igazán akart működni
friend castet - hol működött hol nem ( ezen a ponton kezdtem letenni az egészről )
Eddig még olyan hogy ismétlődő jelzés képben se volt. Ugye nyilvánvaló lenne hogy email értesítés csak sajnos az 20 percet késik. Keresgéltem kutakodtam de semmi.
Végül aztán a következő összeállítás lett ami nem a legjobb de stabilan működik :
Elsődleges gmail fiókomra érkeznek a leveleim ezt szűrővel átirányítottam egy másik gmail címre (legalább Prohardver privátok is jönnek a telefonra
) a másodlagos email felvétele a telefonba valamint hozzácsaptam még a missed reminder nevü alkalmazást ami 2 percenként figyelmeztet ha nem olvasott email/sms nem fogadott hívás van.Félig meddig elégedett vagyok, hiszen megjön fb (igaz 20 perces difivel) valamint minden olyan levél amit átirányítok (elsődleges címre túl sok levél jön) megvan a 2 perces ismétlés is. viszont azt katasztrofálisnak tartom hogy nem lehet egy rendes üzenetkezelést csinálni androidra ami rendesen kezelné az fb üzeneteket!
Nézzétek el hogy ide blogoltam
gondoltam megosztom a tapasztalataimat hátha másnak is segítek!a drodid legyen veletek!
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- ASUS routerek
- VGA kibeszélő offtopik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Vezetékes FEJhallgatók
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) a másodlagos email felvétele a telefonba valamint hozzácsaptam még a missed reminder nevü alkalmazást ami 2 percenként figyelmeztet ha nem olvasott email/sms nem fogadott hívás van.
gondoltam megosztom a tapasztalataimat hátha másnak is segítek!