- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
(jan)
őstag
Szösszenet:
Asszonypajtással fácsebukon tartjuk a kapcsolatot (mivel mobilon ingyenes //annyit is ér) mivel volt probléma belőle hogy későn válaszoltam ezért ahelyett hogy elmagyaráztam volna neki hogy nem nyomkodom állandóan a telefont gondoltam összedobok valami egyszerű értesítést. Feltétel volt hogy addig amíg nem olvasom el az üzenetet 2 percenként pttyenjen.
android for facebook - túl, böhöm, lassú, megbízhatatlan, és amúgy is sok adatforgalmat generál
facebook messenger - nem igazán akart működni
friend castet - hol működött hol nem ( ezen a ponton kezdtem letenni az egészről )
Eddig még olyan hogy ismétlődő jelzés képben se volt. Ugye nyilvánvaló lenne hogy email értesítés csak sajnos az 20 percet késik. Keresgéltem kutakodtam de semmi.
Végül aztán a következő összeállítás lett ami nem a legjobb de stabilan működik :
Elsődleges gmail fiókomra érkeznek a leveleim ezt szűrővel átirányítottam egy másik gmail címre (legalább Prohardver privátok is jönnek a telefonra
) a másodlagos email felvétele a telefonba valamint hozzácsaptam még a missed reminder nevü alkalmazást ami 2 percenként figyelmeztet ha nem olvasott email/sms nem fogadott hívás van.
Félig meddig elégedett vagyok, hiszen megjön fb (igaz 20 perces difivel) valamint minden olyan levél amit átirányítok (elsődleges címre túl sok levél jön) megvan a 2 perces ismétlés is. viszont azt katasztrofálisnak tartom hogy nem lehet egy rendes üzenetkezelést csinálni androidra ami rendesen kezelné az fb üzeneteket!
Nézzétek el hogy ide blogoltam
gondoltam megosztom a tapasztalataimat hátha másnak is segítek!
a drodid legyen veletek!
Aktív témák
- Eladó masszírozó fotel, 3 év garanciával, számlásan! ÚJ!
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest