Hirdetés

Aktív témák

• Canonfan

senior tag

St3ven, Narxis:
    Köszi az infót! :R

A Lookout tényleg jónak tűnik, de sajnos ezt is le kellett szednem, mert érezhetően gyakrabban kilőtte a rendszer a GO Launchert mint eddig, (pedig elvileg a Prevent force close be volt jelölve) :( ezért próbaképp leszedtem a Lookoutot, hogy miatta van-e, vagy más app eszi a memóriát, de azóta érezhetően gyorsabb a GO, tehát emiatt volt. :(

Nem a Lookouttal volt gond, sajnos úgy tűnik a telefonom kevés hozzá, a Tattoo sajnos nincs eleresztve memóriával, van amikor csak 28-27 mega a szabad memória nálam, ezért eddig is előfordult, hogy néha újratöltődött az adw, és a go is, de nem olyan gyakran hogy zavaró lett volna.

Viszont olvastam a Zeam-ről hogy kevés memóriát eszik, és ezt is sokan dicsérik, de nem tudom, hogy mennyire puritánabb mint a GO ezért szeretném megkérdezni, hogy mit gondoltok, van-értelme megpróbálni a Zeam-met, azzal lehetne annyi memóriát nyerni hogy elfut mellette egy víruskereső is?

Persze ha nem az se gond, akkor maradok a GO-nál, az most nagyon bejön... :)

Bármilyen infót előre is köszi! :R :R

Aktív témák