Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Ha a Google widgettel kerestek valamit és kiválasztjátok a képek fület, majd ha rányomtok a bélyegképre, és ezután hosszan a kinagyított képre: innen kivették a letöltés lehetőséget?! Köszi!
-
válasz
daginyomigec
üzenetére
Szia!
Én az Anydesk helyett a Rustdesk-et ajánlom inkább.
Ebből válaszd az Universal-t a letöltési oldalon. -
Cs1csó
titán
válasz
daginyomigec
üzenetére
Szia!
Az AnyDesk van nekem is "A1" plugint kéri? Az nekem fenn van engedte, de valami gond így is van vele de mégis működik
igaz én csak egy PC távoli vezérlésére használom, az A1 ahhoz is kellene, hogy a TELEFONT tudja az ember kezelni távolról anélkül, hogy a telefonnál lenne bárki is. Másik távvezérlő app? Nem nagyon ismerem őket de pl. mint a TeamViewer de vannak sallangmentesebbek is.
A ROOT egy jó megoldás, de sajnos nem értek hozzá. Remélhetőleg itt lesz valaki aki ad tippet.
-
daginyomigec
csendes tag
Sziasztok Mindenki!
______________________________________________________________________________________
(Egy kis kortörténet röviden...)
- Az bal egér gombján és az elektromos kerekesszékem dzsojsztikján kívül már SEMMI egyéb birizgálására nem vagyok képes...
______________________________________________________________________________________*A fent írottak alapján csak "távvezérléssel" tudom használni a telót...
Három sim kártyával és 2 db okostelefonnal rendelkezem. A 3 simet egy telefonba hipotézist követve elindultam egy úton, ami zsákutcává fejlődött.
Hosszas böngészés után, tavaly augusztusban találkoztam a Honor Magic 7-vel. Gondoltam ez megfelel az elképzelésemnek. Két db sim + 1db esim szimultán, legalábbis akkor még így mutatták be a készüléket.
Megvettem, eBayról vettem, megérkezett, gyönyörű... Aztán a nagy pofára esés ☹
Fullonfull tele van kínai appokkal, ami nem is volna annyira zavaró, de hiába tesszük fel az AnyDesk appot -annak, a megfelelő működéséhez (minden új telepítés után) automatikusan felajánl az áruház egy szükséges plugint és ha rányomunk a telepítésre, csak a kínai vackok jönnek föl.
Több mobiltelefonnal foglalkozó üzlethez is ellátogattunk a megoldás reményében, de senki sem tudott segíteni.
- Azzal az elképzeléssel mentem oda, hogy ki- vagy le- vagy át- tudnák e cserélni az android os-t eu-sra, hátha így legalább az appal boldogulok, de igazából ezen boltoknál csak pimpelik a telót és nem rootolják stb.
Szeretném megérdeklődni, hogy lenne e itt egy hozzáértő, aki ebben az ügyben a segítségemre lenne.
Köszönöm,
Gergő -
7Sony7
addikt
Sziasztok. Van arra valami ingyenes app, hogy van egy teló, teljesen online (sim, mobilnet,wifi), meg egy másik offline, de a másik telóval mondjuk Bt-on öszekapcsolva, és az online telóra beérkező hívást, és üzenetet jelezze a másik teló? Nem kell, hogy kiírja az üzenet szüvegét, csak hogy van valami bejövő.
-
G@ben
addikt
Melyik videólejátszó tudja azt, hogy a mappában lévő fájlokat lejátsza egymás után, ha kell, teljes képernyőn megy, ha kell, kép a képben megy, ha kell, háttérben megy, és nem áll meg a képernyő kikapcsolásakor sem?
Ezen kívül tudja a lejátszási sebesség változtatását is! Általában podcast-ek mennek, néhányhoz jó a kép, néhányhoz nem kell, de a legtöbbet gyorsabb tempón nézem, hallgatom. Az MXplayer nem vált be, a gyári Samsung sem. -
-
kóóó
aktív tag
Samsung telóm volt eddig és volt egy olyan, hogy biztonságos mappa.
Ez egy külön lapot futtatott és appokat/képeket bármit belengetett rakni és magát a mappát is elrejteni.Most vettem egy Vivo x300peo telót és ehhez lenne szükségem ilyen appra.
Nem tudtok ajánlani nekem?Köszi szépen
-
zeon.hu
nagyúr
A Google naptár átvette a Keep értesítéseit (minek
).
Viszont minden esemény után 1 nappal is küld értesítést.
Ezt ki lehet kapcsolni?
(Próbáltam egyet, de utána már a Keep -ben nem engedett értesítést beállítani, amíg nem kapcsoltam vissza...) -
bbmt
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A podcast készítő állítja be, hogy hol legyen elérhető. Általában a legnagyobb elérésre lőnek.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Spotify-on elérhető pl
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Két féle podcast appot is használok, de vannak csatornák amiket nem találok. Ez hogy lehet amúgy?
Pl. a ZoneAir anyagokat miért nem találom meg pl. a pocketcast nevvű app-pal? Tudtok esetleg jobb podcast appot? -
-
Aurig@
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Viszont Lidl, Penny, Spar, itt a helyi pékség stb. az elmúlt 4 évben mindig megjelent, csak az utóbbi két hétben nem.
Ezért nem értem. -
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Egy kérdésem lenne.
Mitől lehet az, hogy, amikor érintés nélkül fizetek /Google Wallet/, akkor az applikációban látszik, mikor fizettem és mennyit? Viszont ha belépek, akár telefonon, akár PC-én a képen látható helyen, az utolsó 4-5 vásárlás nincs sehol.
Magában az applikációban viszont minden stimmel, az összes tranzakció megvan.
Az utolsó látható tranzakció, e hónap negyedike, ami egy Lidl vásárlás volt. Azóta ötször fizettem így, és hiába frissítek rá nem látható. Bosszantó, hogy egyik helyen minden OK, másikon meg semmi.
Valami ötlet? -
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nálam is van yt prémium,de 0 nincs.
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Érdekes, mert nálam is van 0 (21.14.484). YT premium előfizu aktiválva van, nem tudom, hogy ez számít-e.
kép -
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem is,de nincs 0 🤔
-
21.14.484 az appverzióm. Érdekes.
-
Bferibörs
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nálam is,de lehet frissülnie kell az appnak.
[link]"androidos 21.14.484"
-
g_g_g
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
Tudtátok?
Ki lehet kapcsolni a shortsokat a YouTube appban.
Fogaskerék - Időgazdálkodás - A Shorts-feed korlátja- 0 perc.kaciokos:
Köszi!
-
kaciokos
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
(Mondjuk, arra nem jöttem rá, miként menthetem el az így kapott képet/fájlt.)
Megosztod egy fájlkezelővel.
-
válasz
dances
üzenetére
Mire gondolsz?
Csak akkor kaphatod meg eredeti méretben a képet, ha nem képként, hanem fájlként küldik azt neked. A Viber mindenképpen tömöríti a küldött fotót/videót.(Mondjuk, arra nem jöttem rá, miként menthetem el az így kapott képet/fájlt.)
Ja, még valami.
Természetesen, ha beállítottad, hogy a Viber mentse a médiatartalmat a galériába, akkor a kapott minőségben lesz meg nálad a kép/videó. -
dances
tag
Android -on futó Viber -ben hol lehet menteni az üzenetben kapott képeket eredeti méretben és minőségben?
-
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Nothing Phone 2a Android 16 van gyári AOD.
Elég limitált az AOD, tudom inkább a glyph erőltetik... De nem mindig borítom pofára a telefont.
Van esetleg best AOD app? Viszonylag kis akkuhasználat, nem kell nagyon fancy.
Előre is köszi szépen a választ.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jó munkához idő kellett

-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tévétől 3 méterre szépen irt mindent, amint onnan hallott.
-
Akit érint.
Elvileg elhárult a Gboard diktálási problémája. -
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nincs köze a telefon frissítésének, ez csak a böngésző beállításán múlik. Nézz rá a Brave-ben arra, hogy Kezdőlap és hogy nem állt-e vissza valami másra.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Xiaomi 15T-n használom a böngészőt. Indításnál a Telex.hu van beállítva, de amikor elindítom a böngészőt ez a kép fogad:
A legutóbbi frissítés óta van ez. Mit állítsak rajta? A böngésző saját topikja nem.nagyon pörög.
Köszönöm. A b -
Probert75
addikt
A Könnyű magyar billentyűzet 2 is tudja a diktáláskori írásjeleket. Simán kérdőjelet rak, ha bemondom. Teljesen személyre lehet szabni és magyar felhasználóknak ingyenes.
Az enyém jelenleg így néz ki:
-
user01
aktív tag
válasz
Tökimanó
üzenetére
Ebben a Voice Notebook programban be lehet helyettesíteni a kimondott írásjeleket az adott karakterre. Tehát, ha azt mondod: pont, akkor egy pontot fog rakni a szövegbe, stb...
Viszont emiatt a "pont"-ot nem fogja betűvel kiírni.
-
svgyula
addikt
válasz
astrojoe12
üzenetére
Ha tovább keresel a telefonodon találsz még sok-sok cifraságot! Azoknak akik nem értenek hozzá fel sem tűnik, hogy miért is kell rengeteg alkalmazásnak hálózati hozzáférés, telefon névjegyekhez hozzáférés, mikorfon hozzáférés, stb. Ezen az első belakáskor logikusan végig kellene menni és megnézni mit mire használok! Sajna aki nem figyel azt figyelik
Ezt használják ki az alkalmazások arra, hogy a háttérben szépen játszanak az adataiddal...... -
Foose
addikt
Valóban.. nálam működik....
-
Indiant
addikt
válasz
astrojoe12
üzenetére
Mert ilyen világban élünk.
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
A sima gyári hangrögzítő program miért kér engedélyt telefonhívások kezdeményezéséhez és fogadásához? Ha nem adom meg, akkor nem lehet használni.
A mostani frissítéssel jött elő a dolog, előtte simán működött, eszem megáll.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Na igen, azt én is használtam. Azóta sem találtam hozzá hasonlót. Mondjuk számomra érthetetlen hogy olyan cégek mint a Google vagy a Microsoft miért nem képesek megoldani ugyanezt a Gboard illetve a Swiftkey esetében. Hatalmas igény van rá és mégsem foglalkoznak vele. Mondjuk azt nem tudom hogy csak a magyar nyelv lényegtelen nekik, vagy minden nyelv esetében problémás ez.
-
Foose
addikt
Használja valaki az unexpected keyboard-ot? Esetleg vélemény? Csak egy nyelvre kell nekem, magyarra...
-
Tökimanó
senior tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Én is szeretnék így írni, de inkább hanyagolom. Nekem túl macerás. Semmi kedvem a teljes szövegen végigmenni és mindenhová beilleszteni az írásjeleket, hiszen mint tudjuk pl. a kérdőjel az diktáláskor nem ? hanem kérdőjel. Te hogy oldod meg? Van valami spéci módszered, vagy türelmes vagy és egyesével berakod őket?
-
tlala
addikt
Másnál sem megy a gboard diktálós szolgáltatása?
Max.1-2 sec.
Szerk.: bocs, most rákeresve látom, hogy volt szó róla, és "várunk". -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az a baj hogy nem kapkodják el , hetek óta ilyen hulladék.

-
kaciokos
őstag
Igen, üzenet küldésénél a Google Messages-ben ki lehet választani a SIM-et, de elég logikátlanul. Viszont a beérkezett üzeneteknél továbbra sem lehet megállapítani, melyik SIM-re jött, ez pl. olyankor gáz, ha a szolgáltató ír, hogy volt egy nem fogadott hívásom, akkor nem tudom, melyik számot keresték. Ráadásul ahol le is kezeli a 2 SIM-et, ott sem tudom egyértelműen megkülönböztetni, ha azonos szolgáltatónál vannak, szóval ez még mindig elég karcsú.
A Textra és a Chomp valóban nem támogatja az RCS-t, mindenki eldöntheti, erre mennyire van szüksége, én pl. a WhatsApp/Viber/Messenger hármassal gyakorlatilag mindenkivel tudok csevegni, és ezeket sajnos akkor sem tudnám elengedni, ha RCS-t támogató SMS appot használnék.
A Textra és a Chomp egyébként eléggé hasonló, a Textra kicsit jobban néz ki, de k. apró betűkkel jelzi ki a SIM-et az üzenetek mellett, amit csak az összes szöveggel együtt lehet nagyítani, és úgy már elég hülyén néz ki gigászi SMS betűmérettel, így nekem a Chomp a szimpatikusabb. A Handcent nekem feleslegesen bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- PR-Telecom
- Hálózatokról alaposan
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

igaz én csak egy PC távoli vezérlésére használom, az A1 ahhoz is kellene, hogy a TELEFONT tudja az ember kezelni távolról anélkül, hogy a telefonnál lenne bárki is.
).
tiszta gaz h egy podcast appon nem érhető el minden.

crok
mobilizmo