- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
user26
senior tag
Más, ezért új bejegyzésbe írtom ezt, FolderSync Pro -t megvásároltam, mert a tudása miatt érdekel, és szeretném kihasználni. Van itt aki jól ért hozzá ?

-
user26
senior tag
köszi srácok a segítséget ismét!
@sopruk igen, ezt már nézegettem régebben is, és erre esett a választás (fossily sms), azt tudja amit kell, nincs felesleges dolog benne, valóban sima sms app, RCS -t nem tud.Textra SMS -t néztem ki előszőr, mert testreszabhat, viszont a színei és számomra zsúfoltság miatt elengedtem, de jónak tarták.
RCS üzenetet a Samsung Messages tud még, épp tegnap foglalkoztam kicsit a dologgal, mást ne találtam, az RCS röviden annyit jelent, hogy "új SMS" megoldás, Internetes üzenetküldés, Wi-Fi vagy mobiladat használatával működik, nem számít fel SMS díjat. Feltételei vannak azért.
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
pataslogeza
üzenetére
Amugy erre a megoldas a google terkep frissitese volt. Frissites utan egyszer le kellett allitani a terkepet es ujrainditani, igy most jo.
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
svgyula
üzenetére
A regi telefonomon nekem is igy van, az a google alapertelmezett gps ikonja, de ezt a kulonbozo gyartok cserelhetik masfajta ikonra, akar sajat maguk tervezettre is, amit a pocon x7 pro-n a hyperos-ben meg is tettek.
A navigaciot meg nem hasznaltam, igy annak nem tudom mi a jele -
stefi68
addikt
válasz
user26
üzenetére
Én se csippantom a Google üzenetkezelőjét, de sajnos ez az egyetlen ami tud RCS üzeneteket küldeni. persze csak úgy, ha a másik oldalon is Google üzenetkezelője van.
Sok SMS-t már nem ír az emberfia 2025-ben, de azért nagy részét el tudtam RCS-ként küldeni... (a korlátozott karakterszámú és ékezetmegjelenítésű fizetős és idejétmúlt hagyományos SMS-ek helyett)
Ha tud valaki RCS képes alternatívát, Én is vevő vagyok rá.
-
svgyula
addikt
-
sopruk
senior tag
válasz
user26
üzenetére
+1 a Fossify Messages -re
-
efi99
őstag
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Nem tudom Pocon, hogy van, de az nem a navigációt, vagy térképet jelzi csak? A GPS jel a legtöbb telefonon az a léggömbizé, vagy egyenesen semmi.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
pataslogeza
üzenetére
Fél éve van meg nekem a Poco X7 pro. Semmit nem állítottam , de simán működik.
-
ktomcat
senior tag
válasz
bringasisti
üzenetére
Szia!
Másik készüléken jóváhagyod a bejelentkezést?
Engem sokszor kidobott anno a bejelentkezés során, amíg nem kb. majdhogynem ugyanabban a pillanatban / pár másodpercben hagytam jóvá a bejelentkezést mint amikor beléptem. -
bringasisti
őstag
Üdv. Feszült vagyok és ideges. A Facebook egy másik Android készüléken be van jelentkezve. Most ezen az Android készüléken is be szeretnék jelentkezni. Körülbelül 10 másodperc alatt ütöm be a jelszót, aztán visszadob a rendszer idő túllépés miatt. De volt hogy egy pillanatra megnyitotta aztán jött a hiba üzenet
-
user26
senior tag
Üdv! A True Phone Dialer & Contacts hívás alklamazás mellé milyen sms (üzenetküldő) alklmazást javasoltok, hasznátok ? Textra SMS szemezek, de nem döntöttem még el.
-
-
Indiant
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én több telón is szoktam a helymegosztást ezzel javítani. Mindig működött.
-
válasz
pataslogeza
üzenetére
Én törölném a Google Térkép adatait, frissítéseit, hátha megoldja.
-
-
Indiant
addikt
válasz
pataslogeza
üzenetére
Rányomsz, hogy Javítás..
-
svgyula
addikt
válasz
pataslogeza
üzenetére
Szia! Valami félrement az engedélyeknél! Az alkalmazás és vagy a beállítások-alkalmazások-különleges alkalmazás hozzáférés(vagy hasonló MIUI??) megnézed melyik engedélyt kapta meg és melyiket nem...... Ha tiltva van a helyhozzáférés az alkalmazásnak akkor nem fog működni és csak a rendszernél tudod engedélyezni. A másik az adott alkalmazás adatait törlöd! Ez alaphelyzetbe állítja és újra kéri a müködéshez szükséges engedélyeket(jobb esetben). Ja! A felrakott képed szerint a GPS nincs bekapcsolva!
-
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap erkezet a poco x7 pro telefonom, es maris problemaba utkoztem.
Bementem a google terkep helymegosztas opcioba es a kepen lathato uzenet fogadott ("A helymegosztas ezen az eszkozon nincs engedelyezve"). Rakattintok javitas gombra de nem tortenik semmi. Googleban a helymegosztas be van kapcsolva es a regi telefonomon mukodik is, ezen meg ez az uzenet van.
A beallitasok menuben nem talaltam "helymegosztas bekapcsolasa az eszkozon" lehetoseget, csak a google helymegosztas van, ami be van kapcsolva.
Hogy lehet a telefonon bekapcsolni a helymegosztast?
-
-Maci-
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Auchanban vettem egy aktív tollat. Egész jó minőség. Szépen lehet vele írni, rajzolni. Nem kell rányokmni a képernyőre.
Csak ugye ott a kezem, ami a képernyőre támaszkodik. Ezzel pedig vagy zoom-olom, vagy eltolom a rajzlapot. Mindkettőt érzkeli a tablet egyszerre: a kezemet és a tollat is.
Na azt kellene megoldani, hogy pl rajzolós appban ne érzékelje a kezemet, csak a tollat.
Nem tudom létezhet e egyáltalán alami megoldás
Vagy hülyeséget akarok? 
-
Nagyon hallgatnak a reggeli leállásról, se facebook post róla, de még a PROHARDVER! feedback: bugok topikban is kuss van.
-
Foose
addikt
A hajnali lapcsalád leállás idején telepítettem a ph appot, akkor indításkor rögtön kiírta hogy nincs internet. Most indul, de csak teker és nem történik semmi. Nektek működik?
-
-Maci-
addikt
Sziasztok
Tud valaki ajánlani nekem olyan jegyzetelős appot, ahol a progi csak az aktív tollat érzékel, a kezet nem? Az a gond, hogy letámasztott csuklóval szoktam írni. Amiket próbáltam, ott a letámasztott kezemet is érzékelte, nem csak a tollat és volt mindenféle galiba.
Ezt szeretném áthidalni.
-
svgyula
addikt
válasz
poirot
üzenetére
Háááál ezekbe nem atomóra van! Mivel mindegyik valahonnan/valamikor(?) szinkronizál soha nem is fognak együtt járni
Ha kikapcsolod a szinkronizálást akkor lesz ihgazán lepetés a pontosságra! jó ha egy napig fél percen belül mozog a pontosság! például ezekhez képest a 2000Ft-os kvarc óra is egy "csudda" pontos jószág!
Nézd meg ehhez képest melyik mit mutat?
Lehet egyik sem mutat pontos eredményt!
-
poirot
őstag
Nem tudom, hogy jó helyre írok, de a telefonom 16 másodpercet "késik", mint a számítógépem. Normális ez?
-
joelke HU
őstag
Hali. Van olyan androidos tesztelő program ami kiírja, hogy fizikai vagy virtuális közelség érzékelő van a mobilban?
-
xy.zsolt
őstag
Itt is rákérdezek....ti melyik ingyenes app-al helyettesítenétek a megtelt Google fotók alkalmazást? Fontos lenne az automatikus szinkronizálás az androidos mobilom galériájával és az ingyenes, kb 10-20GB tárhelykapacitás.
-
-
user26
senior tag
Üdv!
GoogleDriver -t mint tárhelyet, mivel helyetesítitek, vagy mit használtok mellette, mellé? -
Üdv! PC-s PDF24-hez hasonló alkalmazás létezik-e Androidra? Ha tényleg penge a cucc, akkor akár egyszeri fizetés is belefér, előfizetni nem szeretnék. Köszönöm!
-
Pont, hogy a képek megjelenítése alapértelmezettként a premium funkció, szóval ingyenessel jár ebből a szempontból a legjobban.
Nekem is van PH app előfizetésem, szóval már kapcsolgatható. Én a Google Jutalom a véleményért appból kapott összeget pl erre költöm. Most éppen 87 Ft-ért mondtam meg, hogy tegnap nem voltam Intersportban.
kép -
-
G@ben
addikt
Melyik böngésző ajánlott, ha az adatforgalmat szeretném alacsonyan tartani? Eddig Opera Mini volt, de az agresszív focis reklámok, meg egyre többször felugró Temus reklámok miatt kezdem megutálni, arról nem is beszélve, hogy pl a ph-t gyakran csak 3-4. betöltés után hozza be.
-
Foose
addikt
Proton vpn is jó lehet? Bár ha ott dns-t állítok be, akkor a netshield nem működik... Most egy hónapra 99ft
-
Foose
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Nem érdekes. Én úgy gondolom hogy emiatt nem oké nálam a dns babrálás. Csak a korábban említett Outlook app reklámot akartam volna kerülni, de nem jön be az app. Ezelőtt is megvoltam privát dns nélkül.
-
-
Foose
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Regeltem. De.... Ez nem tetszik⬇️
[kép] -
xy.zsolt
őstag
Én a Brave böngészőben betöltött youtube-ot rögzítettem a kezdőképernyőre és onnan belépve nincs reklám és a háttérben/kikapcsolt képernyővel is működik. A brave csak emiatt van letöltve a mobilomra.
-
Foose
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Azt használtam. Az újabb címet. De nem volt semmi amit betöltött volna a telefon. Netfone-os vagyok, gyanítom hogy az zavar be. Bár a fene tudja. Kikapcsoltam a beállított dns-t, és már tudtam netezni újra. A nextdns-t nem tudom.... Az app nekem nem kompatibilis-t ír playen.
-
válasz
Foose
üzenetére
Adguard oldalon néha előfordul szolgáltatás kiesés, évente pár alkalomról van szó, amit ki lehet bírni, cserébe ohne reklám a böngészőben, alkalmazásokban.
dns.adguard-dns.com cimet használd a régi dns.adguard.com helyett, ez utóbbi ha épp működik is, léptékekkel instabilabb.Ui.: Időközben átálltam Nextdns-re mert jobban személyre szabhatóbb, még alaposabb szűrésre ad lehetőséget, pl a meta appokon belüli reklámok eltávolítása.
Kissé túl tolva a beállítást az amazon app-ot web elérését is blokkolni lehet vele 😅
Egy délutánom ráment mire rájöttem, hogy mit állítottam be rosszul. -
zoltanz
nagyúr
Telefonhívás közbeni valós idejű tolmácsolásra jelenleg milyen app ajanlott ami tud magyarul? Lehetőleg költéghatékonyan (új Samsung-ojhoz van gyári Ai támogatású, új Pixel-ekhez is van)
Köszi!
Kerestem, Ai-jal is de én nem találtam. -
Bferibörs
addikt
Sziasztok,tudnátok olyan böngészőt - a Brave és Firefoxon kívül- mondani,ami lejátsza a youtubet háttérben?
Tudom,hogy van más alternatíva,nekem böngésző kellene. -
-
zsoltzsolt
addikt
A Google fotók - ban miért nem jelennek meg az egyéb fotószerkesztő appok? Régen simán lehetett azokkal is szerkeszteni egy adott fotót.
-
Foose
addikt
-
svgyula
addikt
válasz
Foose
üzenetére
Valami el van állítva, nincs beállítva, engedélyezve, nálad! A telómon soha nem volt gond az elejétől használom! Soha nem csinált ilyen, hogy "nincs internet"! De gondolom nagyon nem vagyok egyedül inkább a többséghez tartozok a hibamentes használattal. A hálozati engedélyek csak úgy vannak, vagy be is állitottad az egyes alkalmazásoknak?
-
Aurig@
őstag
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, sajnos macerás az elérése, még az Activity Launher és a Schortcut Maker-rel lehet próbálkozni, de nem minden eszközön és OS alatt listázza az adott osztályt.
Viszont aki használ Macrodroidot vagy más Automatizálót, az jó eséllyel akár automatizálni is tudja ennek a ki-be kapcsolását.
Pld munkahelyi Wifi-re csatlakozáskor vagy leválasztáskor (ahol általában nem működik a privát dns) lehet ki/be kapcsolgatni. -
zsoltip
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Próbáltam, nem találom a megoldást. Privát DNS kikapcs is megvolt. Mobilnet és Wifi próba is megvolt.
Esetleg egy korábbi verziós APK akad valakinél elfekvőben? -
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
DumaTV app-ban nem tudok bejelentkezni. Írtam a supportnak is, de sztük nálam van a hiba. A hibajelenség: inaktív a Bejelentkezés gomb.Környezet: Android 15 rendszer, Xiaomi 14 telefon
Cache törlés, app törlés, app újratelepítés, újraindítások sorozata mind megvolt már.
Nem működik, holott eddig is használtam. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Vagy hülyeséget akarok?
Ha kikapcsolod a szinkronizálást akkor lesz ihgazán lepetés a pontosságra! jó ha egy napig fél percen belül mozog a pontosság! például ezekhez képest a 2000Ft-os kvarc óra is egy "csudda" pontos jószág!

Semmi nem működik kb. Kikapcsoltam a dns-t, lám itt vagyok fórumon..
crok