- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenki!
Olyan alkalmazást keresek, amivel fotókat tudok feliratozni, belerajzolni (pl méreteket berajzolni). Nem kell, hogy vektorgrafikus legyen, elég, ha annyit tud, mint PC-n az IrfanView. A nehézség viszont, hogy 5-ös Android van a tableten, amin használni szeretném...sajnos már a Play áruház sem érhető el rajta.
Köszönök minden segítséget!

-
svgyula
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Most néztem 1 percel ezelőtt. Semmilyen üzenet nincs nálam és indul, működik, rendesen. Ez egy TCL google TV. Smartube beta 30.51 verzió, ez még a héten frissült! Talán hérfőn, vagy kedden nem jegyeztem meg csak rányomtam a frissítésre. De nem volt semmilyen fiók módosítás tehát valószínüleg a régi(még).
-
crok
Topikgazda
válasz
zolikaDB
üzenetére
Hivatalosan meg nincs. Ez tortenik kb. Majd szol amint lesz fejlemeny.
-
Üdv! Meccsbox megy másnál? Nálam még mindig hálózati hibát jelez.
-
crok
Topikgazda
válasz
svgyula
üzenetére
Mindent érinteni fog hiszen eddig ugyanazzal volt aláírva, mindegy hogy stable vagy beta volt. Következőtől lesz ez, leírta hogy a régire már nem lesz egyetlen update se.
zolikaDB: nyilvánvalóan mindegy hogy min használod ha egyszer használod az alkalmazást, mindegy hogy Google TV vagy bármi akármi más.
-
svgyula
addikt
Szia! Ez vajon érinti a "béta" verziót is? Mikortól lesz ez éles ? Nekem a béta verziót sikerült felrakni a kugli TV-re és éppen tegnap frissült vagyis az elég gyakran frissül! Az utóbbi két hétben legalább 5x! Eddig a bejelentkezéssel semmi gondom nem volt. Annyiból jó ez, hogy az oldalsávban ott a lehetőség a frissítésre(ha?) akarom ha meg nem akkorhasználom tovább és egy idő, pár belépés után eltűnik, amíg nem jön a másik.
-
crok
Topikgazda
Fontos SmartTube hír - annak akit érint:
A fejlesztő elképzelhetőnek tartja hogy kiszivároghatott az aláírókulcsa így új kulcsot fog használni innentől. Ez azzal jár hogy a kulcsot lecserélve megváltozik az aláírás így a "régivel" aláírt alkalmazás már nem fog frissülni.. az új pedig már más pkgID-t is kap egyúttal így az új a régire nem frissítésként megy fel hanem mint teljesen új alkalmazás (újra be kell lépni, újra be kell állítgatni majd..). -
woodworm
veterán
válasz
Bferibörs
üzenetére
Két sim esetén el kell felejteni a google alap alkalmazásait. Nekem pl. az alapértelmezés sincs beállítva hivásra, se a rendszerben, se a tárcsázóban. A true phone intézi az utolsó hívás alapján.
Most megnéztem, a google névjegyzékből kitett ikonról végzett hívás során, beállítás hiánya miatt kérdezi melyik sim-et használja. A true phone-ból kitett ikon estén viszont azonnal indul a hívás az utoljára hadznált sim kártyával. -
Bferibörs
addikt
Google névjegyzék vagy telefon app hibája,nem tudom.
Két SIM kártyát használok.
Egy névjegynél be van állítva, hogy a 2. SIM- ről hívja az illetőt. Képernyőre kitett gyors hívási ikonról hívom. NEM működik, az alapértelmezett SIM- ről hívja!!
Tapasztalta ezt valaki? -
Tomika86
senior tag
Sziasztok
Samsung account van, be van állítva minden benne, kivéve a másodlagos email cím.
Másik telefonon viszont a samsung find-ben még se lehet hozzáadni, azt írja a telefonszám nincs a samsung accounthoz rendelve.Mit kell megnézni?
Samsung accountban a profilnál ott a telefonszám, de elfelejtett jelszónál nem erre a telefonra jött értesítés, mintha másikra ment volna. De nem jövök rá hol a hiba.Köszönöm a segítséget
-
GEPESZ66
veterán
Samsung A56-on használom a Bitdefendert.
Az eszközkarbantartó/RAM-nál, ha megnézem a részleteket, a Bitdefendert nem hozza fel.
Ha a Fejlesztői beállításokat nézem, ott a BD 300-500MB RAM-ot használattal.
Az Eszközkarbantartó akkor ennyire pontatlan?Rákerestem.
Mivel biztonsági alkalmazás, ezért nem szerepel itt. -
xy.zsolt
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
h734802
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy olyan widgetet, mint amilyen a beépített "Battery usage" grafikon, és a szín és az átlátszóság állítható.
Eddig a Minogato Battery graphot használtam, ami tökéletes volt (még upgrade nélkül is), de az új telómon már nem működik. -
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs
üzenetére
Bocs ez így hülyeség,fáradtan írtam.
Az "Ok google" - t nem érti magyarul a google asszisztens,bekapcsoló gombra pedig akkor reagál magyarul a Gemini,ha külön megnyojuk a mikrofon gombot.
Arra kaptam igéretet,hogy az Ok google ébresztési problémát megoldják magyarul.
-
Bferibörs
addikt
Csak tájékoztatásul írom,hátha mást is érint.
A Gemini magyar nyelvre állítva,nem működik az "Ok google" indítási lehetőséggel,sem a bekapcsoló gomb indításával magyarul.Csak ikonról lehet magyarul elindítani.
A google súgója úgy tájékoztat,hogy ez működik.
Levelezek velük,ígéret van rá,hogy megoldják,hogy mikor az kérdéses. -
Bal0924
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Erre gondoltam,.
Nem tudtok ajánlani egy olyan programot? -
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
A telefonban a nem fogadott hívásokat, lehet csoportosítani?
Ne 60x írja ki, hogy Ez keresett.
Hanem Ez keresett és egy kattintás segítségével, írja ki az időpontokat, listázza ki. -
DrKapocs
őstag
-
epicdev
junior tag
Nem találtam se összefoglalóban, se keresőben.
Milyen Androidos app-ben lehet beállítani adott rádió csatornáról adott időben történő felvételt, hogy akkor is felvegye a műsort, ha nem hallgatom?
-
makoss
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Köszi!
Volt is 1 találat
-
Narxis
nagyúr
Üdv!
Olyan appot keresek ami a tabeleten lévő filmekhez, sorozatokhoz generál egy adatbázist imdb-ről vagy bárhonnan. Tehát könyvtárak helyett poszterek lennének és ráklikkelve egy rövid leírás, hogy milyen film(scifi, akció, fantasy), esetleg imdb pontszám meg ilyenek. Olyan mint a Plex vagy Jellyfin csak azok ugye az általad készített szerverhez töltenek be adatbázist.
-
-
zsoltip
őstag
Milyen launchert javasolnátok első okostelefonnak, senior phone leváltása okán? Csak a fő funkciók lennének használva rajta, mint telefonhívás, esetleg fényképezés.
-
Rob Rob
tag
ChatGPT legjobb frissítéssel androidon eltünt a hangos csevegés. Tudja valaki az okát
Esetleg azért mert az ingyenest használom? -
-
svgyula
addikt
válasz
makoss
üzenetére
Ha a biztonsági izére gondolsz na az! változó telefon típusonként. Nekem pl.hasonló mint amit mondott. De ez ilyen volt a 13-14-15 droidnál is!
De ha tényleg kíváncsi vagy arra amit mondott akkor először a kapcsolatoknál kellene végignézni melyik alkalmazásnak milyen hálózati hozzáférést engedélyeztél! Melyiknek van valós szüksége (egyszerű logika ha billentyűzet mobil net hozzáférést kér akkor ott nincs valami rendben) a kapott hálózathoz!? Na meg persze fosbuk, messenger, tik-tok és társai........no komment! Ezek mindegyike olyan mint az orosz rulett! -
makoss
veterán
Üdv!
Ez hol van 14.04 androidon? Nem találom
-
pietrrr
aktív tag
Sziasztok!
Magyarul használom az androidos telefonomat, és magyarul használom rajta a Google maps alkalmazást is. Navigáció közben gyakran használok multi-waypoint-ot, ekkor viszont ha elérem az első útközbeni célt, a navigáció nem folytatódik automatikusan, hanem érintéssel kell a folytatást megerősítenem. Erre menet közben gyakran nincs lehetőségem, mert kesztyűt használok.
Van opció, hogy a navigáció automatikusan folytatódjon a következő célpont felé, ha elérem az első útközbeni célpontot?
Vagy van lehetőség hanggal (BT fülesen keresztül) vezérelve utasítani, hogy folytassa a navigációt?
(Perplexity azt mondta, hogy egyik opció sem elérhető guglimepszen, de azért titeket is megkérdezlek, hátha valaki rutinosabb
) -
Cs1csó
titán
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Az nem releváns. A böngésződbe tegyél valamit pl. Ublock, vagy Adguard, vagy szűrt dns. pl. nextdns
Ami fontosabb: CSAK megbízható forrásból tölts apk-t.
Az is fontos, hogy MAGAS REPUTÁCIÓVAL (RÉGÓTA és SOKAN használják megelégedéssel, tehát egy nagyon friss alkalmazással csak ívatosan)Ennyi.
-
@Viktor0610 @Tökimanó Ahogy feltettem a kérdést, kis idővel rá már működött. Érdekes, mert szerintem már a kérdésem előtti este is kínlódott.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Router gondok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Razer gamer szék
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

....vagy mindkettőt vagy egyiket sem az opció 
mobilizmo