Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz volandy #164490 üzenetére

    Ahogy látom pl. APKPure-ról letölthető az APK egyébként (leírás szerint még x86-on is mennie kellene egyébként.. bár ez még itt Android 7+-t ír mint minimum...) de mivel minSDK Android 8 azt fel nem rakod Android 7-re mert lehetetlen és értelme sincs: ha az SDK-ból olyan rendszerhívásokat használ amihez min. Android 8 kell akkor nincs megoldás, márpedig miért adott volna meg a fejlesztő minSDK Oreo-t ha nem így lenne? A másik hogy Play-ben ha a Play Integrity nem adott (márpedig az ilyen hekkelések során kb kizárt kategória hogy mókolás nélkül menjen) akkor pl. már a Play-ben keresésre se találja meg, még ha egyébként futnia kellene (ilyen pl. a Netflix is).
    Annyit megér(het) hogy az APK-t kézzel megpróbálod feltuszkolni de készülj fel hogy nem fog menni.. meg hogy a frissítés is ugyanígy fog tudni menni (ha egyáltalán felmegy és működik).

    [ Szerkesztve ]

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák