Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Laslow
üzenetére
Az ingyenesség eddig nem szerepelt az igényeid között, de sztem Macrodroiddal menni fog. A kijelző fényerejének és a hangerők módosításához nem kell root.
A Pixelekben nincsenek üzemmódok, rutinok? Mondom, hogy az egyes gyártók már rég lelépték a Google-féle Androidot. Megnéztem Samun, ilyen automatizmust pár perc lenne beállítani gyári rendszeren, külön app telepítés nélkül.
-
-
Laslow
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Kipróbálom őket, remélem tudja valamelyik ezeket az alap automatizálásokat ingyen és root nélkül is!
PhoneProfilesPlust használok, de valamiért pár naponta elkezd nem működni, pedig semmit sem módosítok a beállításain. Hm, talán nem engedi az Android, hogy fusson, és csak be kellene állítani valahol, hogy mindig fusson a háttérben? (Amúgy Pixel telefon.)
-
-
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Létezik olyan ébresztős/figyelmeztetős alkalmazás ami hangjelzést ad ha a telefon egy előre meghatározott GPS koordinátához közeledík?
Jó lenne, ha az adott ponttól való figyelmeztetési távolságot tetszőleges lehetne beállítani.
Távolsági buszon/vonaton jó lenne, mert sokszor szundítok el zenét hallgatva. Mivel szokott késni a járat, nemigazán jó menetrendi érkezési időhöz igazítani egy figyelmeztetést mondjuk a telefon alap ébresztőjét használva.Köszönöm.
-
Aurig@
őstag
válasz
Laslow
üzenetére
Szia!
Nekem OnePlus7 telefon van, alap, gyári Android 11-el. Root nincs.
Nálam minden nap, este 20:30-kor kapcsolbe a "Szemkímélő" mód, ami a színhőmérsékletet leveszi 50%-ra, majd reggel 6:00-kor vissza automata fényerőre.
Ugyan ebben az időben, este 20:30-kor kapcsol be a "Ne zavarjanak" mód, ami mindenféle értesítést, csengést, csipogást, prüttyögést némít! Ha már este van, aludjon az ember, ne a hülyeségeket hallgassa! Hétköznap reggel 6:00-kor, hétvégén pedig reggel 7:00-kor kapcsol ki az említett "Ne zavarjanak" mód.
Minden teljesen automatán, közel 5 és fél éve így működik, hibátlanul.
Szerintem Te is keress hasonló üzemmódokat. Ott valószínű be fogod tudni állítani ezeket.
Nincs semmilyen automatizáló és egyéb érdekesség, alapból benne van a rendszerben! Legalábbis OP esetén, biztosan! -
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Miképp lehet a legegyszerűbben megoldani azt, hogy a telefon minden este 8-kor levegye a fényerőt mondjuk 5%-ra, és a mindenféle hangerőt nullára, majd minden reggel 7-kor meg fel a fényerőt és a hangerőt egy általam választott értékre, teljesen automatikusan?
(Nem rootolt készülékről van szó, stock Androiddal.) -
válasz
efi99
üzenetére
Na ma szembesültem én is ezzel az áprilisi Cube ACR frissítés problémával, ritkán van szükségem rá, de jó ha működik.
Az általad linkelt oldal segítségével sikerült újra működésre bírni, amit meg is köszönök! 😊
Egyébként pofon egyszerű, nem kell semmi bonyolult mókolást csinálni. Az előző alkalmazásra frissített, minden beállítás megmaradt.
Az oldalon nagyon szájba rágósan le is van írva.
Ha valaki hasonlóan járt, akkor működő megoldás. 😁 -
volandy
senior tag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Most válaszoltak az emailomra:
Az Ön által megadott információk nem elegendőek ahhoz, hogy pontosan megválaszolhassuk a megkeresésében feltett kérdést. Kérjük, hogy a hatékony segítségnyújtás érdekében válaszlevelében szíveskedjen pontosítani, hogy milyen hibát tapasztal?
Kérjük, hogy a jelenség sikeres és gyors kivizsgálásának érdekében a kapott hibaüzenetről/hibajelenségről készítsen képernyőképet, amelyet válaszleveléhez csatolva juttasson el részünkre.
Üdvözlettel: -
volandy
senior tag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Okkés! Köszi a segítséget! Lehetséges, hogy windows-os, nem nagyon használom, mert nagyon lassú. Most vettem elő, hogy erre csak elég lesz. Inkább a Huawei-t. Viszont most beszéltem az ügyfélszolgálattal azt mondja, hogy kizárt, mert működnie kellene. Azt mondja, hogy csináljak rajta frissítést és akkor próbáljam meg.
-
válasz
volandy
üzenetére
Lenovo Miix 2 mintha windows-os lenne, tehát nem is android, jogos hogy nem működik rajta.
Huawei-n elvileg Oreo van (Android 8), viszont vannak olyan app-ok amik telefonra íródtak és tableten nem működnek jól (a grafikus felületet nem úgy írták meg). Ettől függetlenül megpróbálhatod feltelepíteni, ha meg tudod szerezni az apk-t valahonnan. Nem lehetetlen hogy használhatóan működik. -
volandy
senior tag
Sziasztok! Androidos tablet csoportból irányítottak ide. Kérdésem a következő lenne: Magyar Turisztikai Adatszolgáltató Központnak kell adatot szolgáltatnia minden vendéglátó üzletnek július 01-től. Az eszközömnek ezeket kellene tudnia:
Verzió:1.0.2
Követelmény: Android 8.0 és újabb.
Van egy Huawei MediaPad M5(8”) és egy Lenovo Miix 2(8”) tabletem. Néztem a műszaki adataikat a Huawei 8.0 a Lenovo 8.1 rendszerű. Amikor le akartam tölteni azt írja ki, hogy „nem működik az eszközödön”. Kérdeztem tőlük, hogy miért nem. Azt ők nem tudják. Vegyek olyat, amin megy.
Szerintetek miért nem megy a program a fent említett két tableten. Tudtok javasolni valamilyen megoldást?
Pixel 4 telefonom van azon működne, de azt nem szeretném erre befogni, illetve pl.: ha adatot szolgáltatok be akkor nem tudok telefonálni. [link] -
efi99
őstag
válasz
efi99
üzenetére
Nos, nem nagyom ajánlom, hogy bárki is feltegye a CubeACR áprilisi frissítését. (2.2.233)
A fejlesztő ezt a linket küldte: https://cubeacr.app/latest-update.html
A lényeg, hogy a GP-ben csak a korlátozott verzió lesz, apk-t kell telepíteni a honlapjáról, ahol aztán elég macerás beállítani és gondolom vagy megy, vagy nem, inkább nem próbáltam ki. Maradok a korábbi verziónál, az megy továbbra is. -
GEPESZ66
veterán
A Chrome-ban,amikor angol nyelvű oldalra megyek, a fordítás lehetősége felül ugrik fel egy ablakban.
A régebbi telefonomnál legalul jelent meg.
Egyébként a Google fordító app is telepítve van.
Hogyan tudom beállítani, hogy alul jelenjen meg? -
Somatom
veterán
válasz
OmniaI900
üzenetére
Androidnál nincs, Samsungnál van.

Az a gond, hogy felhasználó által telepített alkalmazásnak a mobilnet kapcsolgatásához root jog kéne. Az automatizálók ezt különböző trükkökkel próbálják megkerülni, amik vagy működnek, vagy nem. A Samsung rutinok viszont gyári feature, ami rendelkezik a szükséges jogosultságokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Zelda Játékok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Macrodroid, Tasker, stb. (összefoglaló).
crok