- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
-
tomy86
addikt
-
fatal`
titán
Csinálsz egy átlátszó PNG képet, felmásolod a telóra, majd hosszan nyomsz az ikonon -> módosítás, rányomsz az ikon képére, kép kiválasztása és vágása és betallózod a png képedet.
A Home szerintem nem tiltható le. Ha mégis akkor beállítások -> alkalmazások -> mind -> kikeresed a launchert és letiltás. De miért akarod letiltani? Tedd alapértelmezetté az apexet és kész, nem is látod a gyárit.
-
Sokszor elmondtam már, de megteszem újra, jogi akadályokba is ütközik a dolog, ezt vegyük figyelembe! Ha te egy ilyen sutyiban felvett beszélgetéssel akarsz bármit bizonyítani, a másik fél simán mondhatja, hogy megsértetted a személyiségi jogait, és még te fogsz koppanni a végén. A beleegyezése nélkül nem lehet semmilyen beszélgetést rögzíteni.
-
LonGleY
veterán
Az alkalmazásokról, 2. bekezdés
-
punky10
addikt
Jó pár tárcsázo appot kiprobáltam, de olyan még nem volt feltelepitve, amin ne lett volnaegy piros gomb vagy csuszka... Ha hovás közben megnyitok más appot, akkor OK., pl valakinek hivás közben kiketesek egy twlefonszámot, de akkor is ugy fejezem be, hogy "háziko" hosszan, tárcsázo appra vált, majd pirossal letesz...
Sok gyors nyomkodás helyett egy hosszu meg egy rövid.. -
darvinya
titán
ICS-től felfelé Home gomb kétállású röviden nyomva kezdő képernyő, hosszan nyomva(egyes rendszeren ezt már a menü gomb funkciója) futó és futott app lista, ekkor jobbra-balra tolva zárja a rendszer az app-ot.
Vissza gomb csak a funkcióját látja el azaz visszalépés, de ez nem vonatkozik a bezárásra (kivéve egyes app-ok amik így vannak beállítva pl: EsExp., TC, stb) -
punky10
addikt
Ne csak egy kapcsolot keress, hanem "widget-gyüjteményt". A két legismertebb(a Widgetsoid és az Elixir2)pl tartalmaz USB-megosztás kapcsolot és mindkettő skinezhető. Az Elixirnek pont van Sony skinje, bár utólag kell feltölteni.A WidgetSoidot nem probáltam, annak is lehet sokféle kinézete. Ha az értesitési sávba akarsz ilyen extra kapcsolokat, akkor a Notification Toggle vagy a Power Toggles appokat ajánlom.
-
-
LonGleY
veterán
Ha a telefont kezelnéd perifériákkal, arra szerintem is bluetooth-os cucc lehet a megoldás. Ha az alapfunkciók vagy szövegírás miatt van erre szükség, akkor az AirDroid segíthet még, ami asztali böngészőn keresztül teszi a dolgát.
Ha a telefonnal kezelnél asztali gépet: Unified Remote. Ha a telódon is akarnád látni az asztali képet is az irányítás mellé, akkor TeamViewer.
-
darvinya
titán
A kérdés az, hogy te az ICS-t a régi rendszerre frissítetted.
Mert ez a nehezen ébredő telo pont erre utal.
Azaz gyári visszaállítás után frissítés esetén nincs ilyen esemény.A home gombbal lerakod, aztán hosszan home gomb és jobbra vagy balra kitolod az a bezárás.
(ez néha nem is árt, mert kicsit felszabadul a rendszer!) -
chab7
addikt
A swype beta meg tanulás nélkül is tudja a szavakat. Főleg ha rendesen "szvájpolva" írunk. És még nem is kell pontosan fölé húzni. De ha mindez még nem lenne elég akkor diktálni is lehet neki. Ehhez kell internet is de nem sok adatot eszik vele, viszont irtó kényelmes így smst írni/diktálni az utcán menet közben vagy ágyban fekve fáradtan. (A fordítottja mikor Mariska felolvassa az ebookot pihenéskor.
)
-
Felettem írták, hogy hogyan kell a Novában ikont cserélni.
Ha nem akarod egyenként vagy az app drawerben is szeretnéd változtatni akkor pedig: Nova beállítások/ megjelenés és működés/ ikontéma, és itt kiválasztasz egyet.
Elrejtés pedig: nova beállítások/ alkalmazásfiókok/ alkalmazások elrejtése, és itt bejelölöd amit el akarsz rejteni.
A gyári widgeteket az elején én is hiányoltam, de azóta használom a Minimalistic Textet, az UCCW-t, és semmiben nincs hiányom.(#12257) dokee78
Ugyanazzal lépsz be mint a honlapjukon az otp direktbe, ha azt sem használod, akkor mindenképp a bankban kell intézni, hogy tudd használni.
-
Szia!
Neked egy másik launcherre lesz szükséged, és akkor mindent testre tudsz szabni.
Ha ICS vagy a felett vagy akkor Nova, vagy Apex launcher, ha alatta akkor Holo vagy Adw.
Nézz be Ide sok segítséget olvashatsz itt. Ott linkelve is vannak a launcherek is.
Ikonokat tudsz majd külön letölteni png-kémnt csomagban, és úgy összeválogatni, vagy vannak témák, amikben már eleve vannak ikoncsomagok is. -
darvinya
titán
ICS van MiniPro-ra csak a Trémobil nem adta ki és nem is fogja.
(#10758) TRob1
Most fogsz megkövezni.
1x raktam fel Go Launcher.
Használni nem lehetet, mert az a k…rva sok reklám, azaz önreklám.
Mindenhol ott volt az a felirat, hogy tedd fel ezt, tedd fel azt.Köszönöm ebből nem kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Spórolós topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest