- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Bozek #105199 üzenetére
Mert nem unatkozó szőrszálhasogatók kedvéért írtam, hanem az volt a kérdés, a wifi sebessége elég-e legrosszabb esetben is...
Ezért az átlagos, 90 perces filmhosszal számolás - ami még mindig csak alulról közelíti ilyen méretnél a 2MB/s-ot. Ha hosszabb a film, alacsonyabb a fölbontás, nagyobb a tömörítés, értelemszerűen csak javul a helyzet, még alacsonyabb sebesség is megfelelő.
Pusztán ennyi volt a kérdés, nem több. -
darvinya
titán
válasz
Bozek #104981 üzenetére
Onnét, hogy alapból Outlook nem támogatja Exchange-et Gmail app-ban, csak IMAP-ot.
Eredeti hsz-ből ráadásul ki is maradt, küld egy mail-t a rendszer, ahol átirányít Outlook app-ra vagy mindenképp itt akarod használni.Neked vállati Exchange fiók van más csatornán, de sima hotmail, live, stb. ezen a csatornán megy.
air
Nem érted, mert nem olvasod és alapból tudod.
-
air
nagyúr
válasz
Bozek #104981 üzenetére
Az egész ott kezdődik, hogy ez kinek szól és miért.
Ez a hsz lóg a levegőben, ráadásul értelmetlen, mint ahogyan a következő hsz is teljesen értelmetlen.
Mi az, hogy "központi alap"?
Mi az a "csatorna cím"?
Egyébként azért mert Exchange, attól még lehetne akár IMAP is.
Szóval egy értelmes kijelentés és összefüggés nincs benne. -
Jazz
veterán
válasz
Bozek #104560 üzenetére
Az nem az én képem volt, csak kerestem valamit a neten amivel tudtam szemléltetni egy gyári app info menüt.
Nem tudom miből következtetted, hogy "Na, ott akkor se tudod fagyasztani, ha van root.".
Az összes alkalmazásnak ilyen az app info-ja. És mindegyiket lehet fagyasztani/hibernálni. (még mindig 5 és az alatti droidról beszélünk) -
rjg
őstag
válasz
Bozek #104429 üzenetére
Hát az elnevezés valóban nem egyértelmű, de sem a gprs sem az edge sebessége sincs gyakorlatban a közelében az elméleti maximumnak. A gprs lefelé tipikusan három időrést fog össze, felfelé egyet vagy kettőt, így jön ki lefelé a 2-3x9,6, felfelé az 1-2x9,6 kbps sávszélesség.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Bozek #104164 üzenetére
Azt csak itt írtam el
Egyébként ha két // írok akkor nem nyitja meg, ha ///-at vagy / írok akkor igen (ha csak egyet írok akkor automatikusan átjavítja file:///s... -ra)Sikerült megnyitnom, de ami miatt végülis azt hittem, hogy nem megy azaz, hogy nagyon lassan nyitja meg a .html file-okat.
Pl. .jpg megnyitással semmi baj, de nekem olyan webformátum kéne offline, amit be tudok szerkezteni mint kezdőoldal speed dial-okkal. (Ugye chrome nem támogatja a speed dial hozzáadást, ezért gondoltam arra, hogy készítek egy .html offline kezdőlapot magamnak manuálisan).
Ötletek?
Miért ilyen lassú a megnyitás offline? Nálatok is ez van? Esetleg valamit érdemes lenne átállítanom?
-
törölt tag
válasz
Bozek #104168 üzenetére
Címsor: chrome://flags
- van "Offline oldalak engedélyezése" (ezt érdemes "mentett oldalakként" engedélyezni. Elég szarul van megoldva mert ha offline mented akkor lementi könyvjelzők közzé is. Ha meg csak könyvjelzőt akarok menteni akkor offline is menti az oldalt)
- az "Oldal mentése MHTML-ként" funkció meg inaktív, nem lehet bekapcsolni. (Chrome v.50-et használok lehet az újabbakban már bekapcsolható vagy Chrome Dev-ben vagy Chrome Canary-ban..)
-
air
nagyúr
válasz
Bozek #104128 üzenetére
Megint csak a kötözködés miatt írtál, vagy mondasz valami konkrétumot is?
Konkrétan mi nem igaz abban amit én írtam?
"megoldható olyanon is, amely alapból ezt nem támogatja."
Mondjuk ilyet pont nem írtam.Viszont amit te írtál abban konkrétan nem igaz, hogy kizárólag AMOLED-en érdemes foglalkozni vele.
Ugyanis nem a kijelzőnek kell mennie folyamatosan, hanem az érintőnek.
Van olyan készülék, amin tud menni folyamatosan az érintő, a kijelző kikapcsolt állapotában is.
Erről ennyit. -
törölt tag
válasz
Bozek #104095 üzenetére
Olyasmit kerestem, mint PC -n a Silverjuke.
-
-
törölt tag
válasz
Bozek #104035 üzenetére
Az addig rendben van. De, a LastPass lényege nem az, hogy tárolja a jelszavakat, hanem az, hogy böngészés közben segíti használni azokat. Ha a kliense csak a belső böngészőjében képes erre, ami viszont böngészőnek csapnivaló, akkor a kliens pont a LastPass lényegét öli meg.
-
törölt tag
válasz
Bozek #104032 üzenetére
A Dolphin nem tudja. Megnyitom az addonokat, és rábökök a LastPass addon szürke ikonjára. Bejön a LastPass addon bejelentkező felülete, ahol megadom a LastPass jelszavamat. Az addon ikonja színesre vált, jelezve, hogy aktív. Innentől bármelyik olyan oldalra beléptet, amihez a belépési adataim a LastPass -ban le lettek tárolva.
-
bexinho23
őstag
válasz
Bozek #104015 üzenetére
Ez nem vicces, hanem személyes döntés. Mint ahogy írtam a hozzászólásomban is, "ha a kettőt vetem össze", akkor könnyebben adok bizalmat egy közel 100e-s appnak, mint egy 5-10e-nek. Ez a fajta döntés annyira igazol engem, mint amennyire nem.
(#104016) Somatom
Lastpass-t elég hatékonyan lehet használni. Ha PC-mobil közti szinkront is használnám, akkor, akkor meg pláne. Nem értem itt mire gondoltál -
Imi1981
veterán
-
bexinho23
őstag
válasz
Bozek #104010 üzenetére
Már néztem azt alternatívaként, de a lastpass letöltési száma és 'top fejlesztő' titulusa nekem nagyobb biztonságot ad, ha a kettőt vetem össze. Nyilván bankkártyával kapcsolatos adatokat nem tárolok benne, de fontos jelszavak azért akadnak. S egy kis felhasználóbázisú appnak félve adok bizalmat.
-
Imi1981
veterán
-
no1r
őstag
válasz
Bozek #103944 üzenetére
"(#103939) zhata válasza Weareus (#103924) üzenetére
Hozzáteszem, MM-ben a nagyobb biztonság kedvéért időnként képernyő nyitásnál az ujjlenyomat mellett még a feloldó mintát is kéri nálam."
vajon ez nem magyarul van? vagy annyira nehez EZT megerteni?
vagy azt, hogy nem is erdekel. esetleg. talan. meg fokozhatnam. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Bozek #103912 üzenetére
Kezdjük ott hogy a kérdező kb 0 infót írt le arról hogy ő mennyit tett a "probléma" megoldására.
Pl lehet hogy nem is keresett megoldást a dologra a play store-ban, vagy lehet hogy keresett csak nem találta meg.
Ki tudja mivan...
A Taskeres dolgot meg nagyon félreérted, én nem ajánlottam, csak leírtam hogy érdekes dolgok vannak benne.
Nem írtam le, hogy "Ez a tutkeráj,mindent alázó plugin"
De zárjuk le a dolgot a dolgot mert megint semmi értelme ennek.
-
batai15
félisten
válasz
Bozek #103828 üzenetére
Mivel egy full vanilla droid a cm alapja, és egy cm lényegébe olyan mintha egy stock droidra xposed modulokat raksz( persz nem így van , de ehez lehet hasonlítani) szóval ha szerinted ez nem stock közeli akkor mi? egy tácswiz?
Egyébként alapértelmezést nem lehet törölni, valamint az inbox értesítések is engedélyezve vannak .- -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Bozek #103818 üzenetére
Érdekes módon pl ismerősömnek az mx player 1.7.40 volt eddig
kb 3 napja felkinalta hogy lehet frissiteni 1.8.10-re.A telefonján Android 4.4 van
Az én két telefonomon meg 4.2 és 5.0 van és ott is ott van a Play store-frissités.Eddig nem volt ott.
1.7.40 volt a max.Az 1.8.x verziókat eleve Android 6.0 tól volt fejlesztve...De ha jól gondolom közben rájöttek hogy Android 6.0 alatti OS verzióval is megy.
-
nyisziati
veterán
válasz
Bozek #103689 üzenetére
Lehet, hogy iFan, de ettől még totál gáz, amit a Google csinál.
Nekik kéne MEGTILTANI, hogy fölösleges engedélyeket kérjen egy app, erre meg ők bátorítják a fejlesztőket az adatgyűjtésre...
Amit aztán nyilván pénzért fognak továbbadni. Meg a reklámjaikat targetelik még pontosabban.
Neked meg hadd lassuljon be a géped, hadd zabálja a gigabájt memóriát, hadd fogyassza az adatkereted... Ehhh...
Arról nem is beszélve, hogy szenzitív adatok is kikerülnek rólad (milyen oldalakat látogatsz, miket keresel, vásárolsz stb.)
Lényegében egy nyílt házkutatás. -
törölt tag
válasz
Bozek #103385 üzenetére
Túl finnyás vagyok. Eddig a Z Ultra volt az utolsó olyan Sony , amire felcsillant a szemem.
MK VII:
A root -nak nincs köze a romoláshoz. Az Xperia Minimen valami ICS alapú CM van, az SGS 2 -mön egy gyári alapú JB ROM 2013 -ból, ezen a chinafonon meg két éve ugyanaz a custom 4.4.2, és nem is vágyom újabbra. -
törölt tag
válasz
Bozek #103288 üzenetére
Pontosan. GSM hívásba nem lehet médiahangot beadni. Értesítést talán igen, de értesítőhang csak letárolt audiófájl lehet. A TTS viszont csak lejátszáskor lesz audió. Ezért nem tudod az automatizálóban értesítésként előre definiálni.
Kis "csúsztatással" a weboldalhoz társított timeout is megoldható. Egy robotparancsot indítok home -ról, parancsikonnal. A parancs megváltoztatja a timeoutot, majd indítja az adott url -t az alapértelmezett böngészővel. A fókuszból kikerülés pedig visszaállítaná az eredeti timeoutot. Így a böngésző bezárásáig marad ugyan a hosszú timeout, de önmagában a böngésző megnyitására (vagyis, más weboldalra) nem aktiválódik.
-
frankstork
aktív tag
válasz
Bozek #103231 üzenetére
1 beszinkronizálta ez a gyilok az összes kontaktot akivel valaha is levelet váltottam. Beállításokban letiltottam, de tojik rá.
2 azt jelzi az akksi hogy mondjuk 30%-on vagyunk, majd 2 perc múlva 5, 4, 3, 2, 1... Bedugni nincs idő...
Anno emlékszem többen írták hogy ez egy bug. -
Jakuu
őstag
válasz
Bozek #103074 üzenetére
Mar pedig van alternativa sokadjara irta itt mar le itt nem egy ember. Vagy lehet honapokig rinyalni, hogy jaj de szar az FB, ami amugy is igaz, az ilyen valtoztatasok nelkul is. Nem tetszik a rendszer lehet hasznalni a bongeszon keresztul, aztan majd ha annak a feluletet is megvaltoztatjak, lehet ismet sirdogalni par sort ismet.Mintha az valami megoldas lenne, pedig az nem megoldas. A fizetos reszre pedig kiterve, szerinted,akkor nem jelennenek meg uj kozossegi portalok, amik legyurnek a fizetos FB-t ? Dehogynem az emberek meg valtananak, ahogy mar lattuk sok esetben aka. iwiw, hogy csak egy peldat megemlitsek.
A felhasznalok mar csak ilyenek, ha betesznek nekik, akkor mas fele fordulnak es mar vege is az FB-nak pikk-pakk. Szoval teljesen jol latja Beg -
dlaj
őstag
válasz
Bozek #102954 üzenetére
Erről volt szó nem túl régen valamelyik topikban.
Én is ajánlottam a Wi-Fi Matic appot, amit nagy elégedettséggel használtam az elmúlt tizegynéhány telefonomon. (magyar nyelv, egyszerű beállítás, stabil működés)
Erre meggyőztek, hogy semmi értelme, mert a modern droidok (5 és 6) már okosan kezeli a wi-fit, bekapcsolt állapotban, ha nem csatlakozik hálózatra elenyésző a fogyasztása.Nos, az új 6.0 telefonomat napok óta figyelem, és Wi-Fi Matic nélkül, bekapcsolt wi-fivel, ami nincs hálózaton, így alakul a fogyasztás.
Nincs beragadva semmi, több napja nézegetem, csupán ezt miatt inditgattam újra a telefont.
Szóval, szerintem a Wi-Fi Matic KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT! -
brd
nagyúr
válasz
Bozek #102773 üzenetére
Nekem a fordított megoldás kikényszerítése kellene, arra van megoldás? Azaz, ha egyébként eltűnne a gombsor, én szeretném kötelezően megtartani. Ugyanis egyes programok esetén rövid a fejlesztők/megrendelő agya és az elrejtett gombokat mindig elő kell hozni pl. a back funkcióhoz, ez fizikai gomboknál nyilván nem probléma, mert az mindig ott van.
Valami olyasmi megoldás lenne a tökéletes, hogy a soft gombok között legyen egy olyan (mondjuk nálam van egy redőnylehúzó, azt tudnám nélkülözni), amelynek flag állapota lenne, és ha az be van kapcsolva, akkor sosem tűnik el gombsor, ha nincs, akkor eltűnhet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest