- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
"Battery Full Notification-ban is lehet csengőhangot választani hozzá."
Na, nem is figyeltem, köszi!
Ez nagyon jó és szép cucc még, de sok fölösleg található benne:
De ha találok még jó alternatívát, szólok.
-
LonGleY
veterán
A LightFlow nálam sem működött, viszont most a Battery Full Notification jelzett szépen, ahogy kell. :] Szerintem megtartom. Egyetlen hibája az, amit írtam, hogy csak csendes időszakot lehet megadni neki, nem halkít automatikusan a profil szerint. Bár ez nem gond annál, akinek nagyjából rendben van a bioritmusa.. :]
A Battery Notification PRO-ban annyi plusz van, hogy ki lehet választani hangot a csatlakoztatáshoz is, viszont 3x annyi memóriát eszik, fölösleges jelzést tol ki a képernyőre, és akkor is jelez, ha 100 %-on dugod fel töltőre.
-
LonGleY
veterán
Miket próbáltál? Van 1-2, mindjárt rámegyek én is:
Az elsőnek szimpatikusak a beállításai és csak 2 MB-ot eszik. Ennyi még belefér.
-
air
nagyúr
-
fatal`
titán
Hátteret nem tudsz állítani külön, de átlátszóságot igen.
(#22149) retexis: /data/app és az SD-re helyezett appoknál /mnt/asec/
ROOT ehhez nem kell (illetve az asechez talán).
(#22166) pinnacle: Mert Internetről tölti a térképeket. Egy-egy darabot le lehet szedni offline használatra, de a navigációhoz akkor is kell net, mert azon keresztül tervez.
-
LonGleY
veterán
Feladtam magamnak a leckét. :] Annyi, hogy nekem az átlátszósággal kevésbé idegen, mert nem egy totál más menüt nézek, hanem a szokásos főképernyőt, rajta egy menüvel. Mindegy. Ha beállítottad, úgyis megérted, hogy ébredés után mit hordok itt össze.
Sokkal jobb lenne viszont, ha tudnátok válaszolni a linkelt kérdésemre.
-
LonGleY
veterán
Ahogy nézem, évek óta rendszeresen feltűnő jelenség az ES-nél, hogy elkalkulálják a Dropbox API-t.
Tudom ajánlani a Solid Explorer-t helyette, ha nem zavar a 4xx forint érte. Sokkal pöpecebb mind működésre, mind külsőre. Abban tuti jó a Dropbox.
-
LonGleY
veterán
Alapvetően mindegyiknek működnie kell offline is, hiszen a GPS adatok alapján csak a koordinátákat kell mentenie. Az, hogy térkép van-e használat közben, szinte lényegtelen, a lementett log szerint rajzol a webes szolgáltatásuk térképre nyomvonalat. Az Endomondo sem kér külön netet, hanem majd ha hozzájut, akkor tölt fel adatokat. Ehhez vagy akkor kapcsolom ki a programot, ha már netközelbe értem, vagy utólag elindítom ezért fél percre, amikor már WiFi-n lógok. Az Endomondo-t egészen sokan használják, nem egy barátommal látjuk egymás "kirohanásait". :] Jóféle grafikont firkant, és a Facebook-al is egész normálisan együttműködik. De a Strava is jó lehet, abból van bringás variáns is.
-
tonyqa23
senior tag
Akkor tuti,h az lesz a bűnös. Én akkor csaka budapest menetrendet frissítettem az app lock mellett, az meg offline. Eddig a rám jellemző használat mellett sem ment 60-65%alá az akksi egy nap alatt. Mióta frissítettem, már 30% alá is ment. Pedig olyan f@sz@ program volt, meg stabilan tette is a dolgát és ezek az újdonságok is jók benne, de ha így szopkodja a kraftot, akkor nem lehet rajtahagyni.
-
zozyk
addikt
Az oldalon lévő keresőbe ha beírod hogy flash player,kiadta volna neked is : Flash Player archives
Itt mind fennvan...
-
R19
senior tag
Összességében nagyon tetszik a Next Launcher.
Egyedi, gyors, jól testre szabható.
Egy funkció hiányzik igazán belőle: nem tudja kezelni a görgethető widgeteket. Remélem mielőbb megoldják ezt is, egyéb téren tényleg szuper! -
xSide
őstag
Szerkeszteni szeretnéd a képek geo tag-jét vagy megnézni mi hol készült?
Mtndenesetre ezt nézd meg GeoTag and Share the photo!
-
mttssz
senior tag
Próbáld ki az Evernote-ot. Azt hiszem az tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest