- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
válasz
MADcat #129600 üzenetére
Hát nálam nem látszik a kérdés amit ide raktam. Ebből sejtem hogy törölve lett.Nem tévesztettem el . Biztos hogy ide írtam. Igen az android alkalmazás csoprtban ott van még a kérdés. Na bazzzzz!
Bocsánat ! Mégis én vagyok a hunyó! Mivel itt nem kaptam választ eddig ,felraktam a telefon topikjába is ma reggel. Közben rá akartam nézni és ebbe a csoportba néztem. Mivel nem láttam ,erre a téves következtetésre jutottam. Most esett le hogy valóban rossz helyen kerestem. Még egyszer elnézést kérek!!!
-
Somatom
veterán
válasz
MADcat #129067 üzenetére
Ezt nem tudom, de van itt, a topikban illetékes. Egyébként meg Telenor topik.
-
lovace
aktív tag
válasz
MADcat #127296 üzenetére
Igen, tapasztalt futók nekem is ezt a tanácsot adták.
4-5 hete futok, nem szerettem volna azonnal mindenből bevásárolni, ezért gondoltam azt, hogy egyelőre megteszi a telefon. Ehhez tartom is magam, ismerve magam tudom, mikor érkezik el az idő, amikor már biztos megállapodok egy adott sport mellett, akkor természetesen be fogok szerezni egy ilyen gsp-es, pulzusmérős órát, valamint spéci futócipőt is, csak takarékos emberként nem szerettem volna azonnal mindent bevásárolni, mert ahogy nézegettem ezek azért nem 2 filléres dolgok. -
MikeWazowski
veterán
válasz
MADcat #126903 üzenetére
Igen, de most felvetült a hiba, hogy akkor lehet hogy több ember is használja az appot, csak a tel szám miatt nem jelzi. Van egy csomó számom, ami 06XX-el indul. Hogy lehetne az összes számot cserélni 36XX típusra? Gondolom csak manuálisan.
Ám ez a telegram nagyon bejön egyelőre. Sokkal jobban mint a viber, de hát mindenki az utóbbit használja nálunk.
-
-
-
Elemental
addikt
válasz
MADcat #126111 üzenetére
Igen, erre gondoltam, köszi.
Pro van.
Érdekes, nekem mindent a bejövőbe tett, azokat is, amik a "promóció" mappában voltak.
Teszek még egy próbát, ha már megvettem
Te hogy használod, a gmail app fel sincs telepítve a telódra? Vagy tiltva van?(#126110) Elemental
bluemailaquamail -
Elemental
addikt
válasz
MADcat #126094 üzenetére
Én erről beszéltem. Lehet, hogy rosszul írtam. Amikor látom, hogy jött egy mail, lehúzom a képernyőt, és ott van "törlés" opció, ami az emailt törli ki (teszi át akukába).
Az aquamailben be lehet állítani, hogy az emaileket ugyanabba a mappába tegye, mint ahogy a gmailben van? Pl gmailben a promóciók mappa? Gmail oda dobálja a sok szutykot, az aquamail meg mindent a bejövőbe ömlesztett.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
MADcat #126004 üzenetére
Amikor a Samsung gyári levelezőjén beállítom az Exchange fiókot,akkor aktiválni kell a végén valami biztonsági beállításokat.
Ez nem tetszik a Kaspersky-nek,amikor a lopásgátló funkciót aktiválnám.
Az Outlook app-ban ilyet nem kell engedélyezni,de ott nincs kézi szinkronizálás.
Ebben is kell az Exchange fiók beállítása végén aktiválni ezen beállításokat?
Csak 1 db Exchange fiókhoz is kell a pro verzió?
A síma verzióban vannak reklámok? -
pc360
addikt
válasz
MADcat #125101 üzenetére
Böngészőben se lehet képet megosztani a másikkal Facebook-on, úgyhogy ilyenkor jön jól egy progi, ami az Imgur-re tölti fel a képet, és ad egy linket. Ilyen a Minimgur, ami remekül működik (így néz ki), de már lekaparták a Play-ről időközben. Vagy azt kéne megkeresni valami mirror-on, vagy valami hasonló alternatíva után kell nézni, mert anélkül tényleg meg van lőve az ember, pedig csak egy szimpla képmegosztós feladatról van szó.
-
-
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MADcat #118660 üzenetére
Köszönöm Nektek!
Tehát, ha jól értem akkor azon kívül, hogy elmenti a felhasználóneveket/mail címeket és a jelszavakat, képes kitölteni ezeket a böngészőbe, vagy az appba lépni? Tehát elmentem mondjuk a reddit nevem meg jelszavam, és megnyitom az alkalmazást akkor importálja az adatokat, tehát nem kell bepötyögnöm? Mert utóbbi elég hasznos lenne részemre is. -
MikeWazowski
veterán
válasz
MADcat #118650 üzenetére
Valaki elmondaná, hogy mire jók ezek az alkalmazások? Én minden jelszavam fejből tudom, pedig nem ugyan azok. Ebbe és a hasonló programokba be tudom írni, hogy a google jelszavam: XXX, és bármikor meg tudom nézni? Erre jó, vagy mire? Komolyan nem tudom.
Azért érdekel mert ha ezeken felül jó ,még valamire akkor én is megvenném, ha már akciós és ennyire ajánljátok, meg hát 4,8-as értékelés is mond valamit.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MADcat #118193 üzenetére
A Deezer-ben is van családi opció. Épp az előbb dobta fel, hogy 6 prémium+ profil 2249 Ft havonta. Mondjuk egyelőre én is a Spotify felé húzok. Többek közt a Windows-os alkalmazása miatt is.
Az első 3 hónapban úgyis csak 0,99 dollár az előfizetés most.
A mobilnet nem zavar, mert a Vodafone Music Pass tartalmazza mindkettőt, így havi 1124 Ft-ért korlátlan adatot kapok ezekre, most 1 hónapig meg még akár ingyen is kipróbálhatom. Persze a prémium előfizetést ez nem tartalmazza.
-
Somatom
veterán
válasz
MADcat #116695 üzenetére
Egy fokkal használhatóbb, mint a Yandex. Abban nincs állandó asztali mód, és link megosztása menüpont. Viszont, olyat az Opera -ban sem találok, hogy a linkeket mindíg új lapon nyissa meg. Az ebben is csak hosszan nyomásra megy. LastPass beépülőt sem találok. Sőt, egyáltalán nem látok kiegészítők menüpontot. Pedig úgy rémlik, hogy léteznek Opera kiegészítők.
-
-
-
-
-
-
DS39
nagyúr
válasz
MADcat #115071 üzenetére
nem tartok mindent fejben, de ha letárolom, azt maximum lokálisan egy böngésző jelszókezelőjében, pl Firefox. az ilyen felhőalapú jelszótárolókban nem hiszek, mármint azt nem, hogy az "jól biztosított". (minden feltörhető, ami online van.)
bigdady: nem baj csak, nem értem, ha valami bevált, és megszoktam, nem dobom el, nem cserélem le. de ez csak egy személyes vélemény...
a másik: fentit kiegészítendő, ha tudod valamihez kötni, akkor erős jelszót is fejben lehet tartani, bár nem 20-30-at. ( szóval értem én hogy kell ilyen szolgáltatás, de azzal nem vitatkozhat senki, hogy ha csak Te tudsz valamit, és azt nem írod le máshova még titkosított formában sem, annál biztonságosabb nincs.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest