Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
válasz
gjoco1 #89681 üzenetére
Nemigazán tudom milyen telefonod van jelenleg (illetve oprendszered), de nekem volt egy task (app) manager telepítve, az kilövöldözött minden háttér folyamatot egy bizonyos idő után (szerintem Nálad is ez a helyzet) amit beállítottam, de alap beállítással mindent írtott ha jól emlékszem. Mivel igazából nem használtam, már nincs meg, nem is emlékszem mi volt (lehet egy xposed modul...), de ilyet esetleg egyes gyártók pakolhatnak a készülékre. Illetve a beállítások => fejlesztői beállítások turkálása (pl nincs tevékenységmegőrzés, háttéradatok korlátozása) is eredményezhet hasonló problémát (szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 2042
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest