- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Akinek tetszik az ArkanoidX, like és share please
-
tomy86
addikt
válasz
tomi0816 #593 üzenetére
Power Toggles, Notification Toggle (ha az értesítősávba kell), Elixir2
-
klambi
addikt
szevasztok!
keresek olyan appet ami nekem alapból telepítve van telefonomra, de másnak nincs, amivel be tudom állítani hogy milyen hálózatot használjon a telefon adott programja, wifi vagy 3g...
tud valaki ilyet amit telepíteni lehet? -
sssz
őstag
-
Male
nagyúr
Sziasztok!
Remélem jó helyre írom a kérdésemet:
Androidos telefonra létezik olyan program, ami képes minden nap meghatározott időpontban teljesen lenémítani a telefont és egy másik meghatározott időpontban visszakapcsolni a hangot? Amit szeretnék vele elérni: minden éjjel éjfél körül kussoljon el, és másnap délelőtt 9-kor kapcsolja vissza a hangot. Mindezt teljesen automatikusan, megbízhatóan tegye, és a némítás az akksi lemerülésre is vonatkozzon (tehát még amiatt se nyünnyögjön ilyenkor, ha lemerül az akksi).
Ha ilyen nincs, akkor esetleg az is szóba jöhet, ha némítás helyett kikapcsol (és visszakapcsol).... lényeg, hogy fix időpontban minden nap és teljesen automatikusan tegye ezt, és a két időpont között semmilyen körülmények között se adjon ki hangot. -
tomi0816
tag
A widgetsoid-hoz hasonló appot tudtok ajánlani? nem jött be a külseje... :S
-
bepken
veterán
kis érdekesség azoknak, akiknek a Cinemagram nevű alkalmazás mond valamit....mi androidra egyenlőre nem kaptuk meg, de végre már találtam legalább egy (gyenge) utánzatot: fotodanz
ha volt már, akkor bocsi...
-
Foose
addikt
Sziasztok! Keresek olyan appot,amivel blogger blogomat kezelhetném. Találtam a play-en Blogger-t,de eléggé lehúzták a kommentek. Valaki tud valami érdemlegest? (Desire-m van,2.3.3-al)
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #584 üzenetére
Állitottam software, hardware system decodingra. mindig kilép. valamit elcsesztek tényleg.
-
xSide
őstag
válasz
Az mx készítőivel lehet összeültek, sajnos ennek beta verziói is problémásak lettek...
Ami eddig simán ment, most nem!Sarkanyolo2 nincs véletlen tűzfalban blokkolva, illetve a play beállitásainál bepipálva a csak wifi frissités?
-
sarkanyolo2
őstag
Hali!
Google Play letöltésnél minden esteben csak wifiről akar enged letölteni appokat. Ha nincs wifi keresi, hiába él a 3g és a többi.
Van ötletetek?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Nézz szét a beállítások menüben és válasz ki más dekódolási módot, hátha.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
A legfrissebb bs player nem hajlandó lejátszani sem mpg sem mp4, wmw videókat. Kidob a program.Más videoformátummal nem próbáltam. mp3. flac megy neki. :S
Reinstall megvolt
-
Mika1227
őstag
Jóféle fényképező progit ajánljatok már légyszi!
-
sssz
őstag
apex launchernél be lehet állítani valahol hogy mekkorák legyen a főképernyőre kirakott ikonok?
-
gezatata
aktív tag
Business Calendar -t régóta használom,
eleinte a naptárak listájában megjelent a facebook naptárbejegyzései is, de az utóbbi romolásaim óta nem jelenik meg,
van valakinek ötlete miért van ez ? -
r4z
nagyúr
Csak kipróbáltam, így nincs vele sok tapasztalatom. A PC-s kliens például kimaradt a próbából, ennyire nem foglalkoztam vele behatóan. Én ugyanerre a Dropboxot használom. TXT jegyzetek, ott szerkesztem, ahol csak akarom - kicsit puritán, de a célját ellátja, nincs szükségem csicsára.
-
kymco
veterán
Sziasztok!
Egy olyan webes (privát) napló alkalmazást keresek, ami nem csak az androidos telefonomon szerkeszthető, hanem pc-n is, windows alatt.
Találtam már olyat, ami csak androidos, olyat is, ami mindkettő, csak épp kb 20 $ az éves díja.
Érdekelne egyszeri fizetős is, no meg ingyenes is.
Ismertek ilyeneket? -
sssz
őstag
Hmm, ezt szerintem alapból tudja androidba egy naptár meg egy feladatok kezelő...max nem ilyen csicsás
A naptárba beírod a kívánt dolgot (pl mikor milyen órád van), beállítod az emlékeztetőt és az egyéb leírásba beírod a tanár paramétereit. A google naptárával fél perc alatt szinkronizálód illetve akár folyamatosan szinkronizálhatod is a változásokat.De ha annyira fontos a küllem, ez szerintem kb ugyanaz mint a másik:Class Buddy: Student planner vagy ezt Grades: Student Organizer
-
stefi68
addikt
válasz
Gál István #562 üzenetére
jetAudio esetleg?
-
atike
nagyúr
válasz
Gál István #561 üzenetére
A Winamp Pro (fizetős), és a PowerAmp (trial ami letölthető) lenne amúgy a két legjobb... Csak hát nem ingyenesek....
-
kutkut
addikt
Erre valaki?
Nincsenek itt egyetemisták?!
-
GrandS
senior tag
válasz
Gál István #562 üzenetére
MixZing: [link]
-
Gál István
senior tag
válasz
Gál István #561 üzenetére
... Ami FLAC-ot játszik! Ez lenne a legfontosabb.
-
Gál István
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani egy ingyenes és megbízható zenelejátszó programot androidra?
Üdv,
István
-
bubi92
őstag
a fb app ill messengerben bug vagy feature, hogy két nappal ez előtti üziket és értesítéseket is jelzi nekem, ha van net
lehet ezzel kezdeni valamit?
-
darvinya
titán
válasz
BigBlackDog #557 üzenetére
Hosszan home és jobbra-balra app bezár ICS alatt.
-
BigBlackDog
veterán
Milyen Ram manager-t ajánlotok? Lww-nek az 512 Mb ramja kezd néha kevés lenni komolyabb játékok mellett (erős lagolások), ICS alatt? Esetleg más progi jelentené a megoldást a laggolásra?
Más: playnél a visszatérítést milyen gyorsan működik?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- EA Sports WRC '23
- Dell notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest