- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyárfás
tag
Sziasztok!
Szeretnék készíteni egy android alkalmazást, mert érdekel maga az android programozás. Én csak példákból és gyakorlatból tudok tanulni hatékonyan. Szóval jelenleg java nyelven tudok programozni, illetve nem idegen az xml, de androidra nem írtam még semmit.
Általában tudom, hogy nagy ellenszenvet vált ki amit kérek, de tényleg nagyon nagy segítség lenne, ha látnék egy példát valami nagyon egyszerű chat alkalmazásra. Nem a grafika a lényeg, hanem a hálózati kommunikáció, mivel az alkalmazásom hálózaton keresztül kommunikálna egy desktop java alkalmazással. Persze az is elég lenne, ha csak 3 üzenetváltás lenne, beviteli mező és "küldés" gomb nélkül, akár localhoston emulátorral. Az is jó, ha linket adtok, sajnos kevés időm van foglalkozni vele, és a legtöbb google találat olyan volt amihez egy weboldalra be kell regisztrálni, hogy működjön, vagy valami miatt nem működött sima copy+paste-el.
Az a bajom, hogy egyszerű kis példákból építkezni az folyamatos buktázás lesz és hibajavítás, megoldás keresgélés. Tudom, a programozás ilyen, de egy kész egyszerű alkalmazásból rengeteget tudok tanulni, a túl bonyolult példát pedig legalább annyi megérteni, mint 0-ról elkezdeni, amit szeretnék.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- 10 millió fölött a NieR:Automata, a Square Enix pedig folytatást sejtet
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Viccrovat
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bialetti kézi kávéőrlő
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest