- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Billentyűzetet írni nem egy egyszerű vállalkozás, mert alig van info. Ezt egyébként onnan tudom, hogy időközben elkészült az itt már emlegetett hatszögletű billentyűzet, ami emellett teljes mértékben személyre szabható. Vagyis olyan elrendezést lehet beállítani rajta, amit csak akarunk.
Szívesen odaadom, ha a hatszöglet nem zavaró. Viszont nem egyszerű beállítani, mert a leírás még várat magára. Kiindulási alapnak programozáshoz sem rossz, csak egy picit hosszú a programlista.Ugyanitt keresek olyan érdeklődőt, akinek lenne kedve a billentyűzettel foglalkozni. Mármint fejleszteni. Az én életem olyan (egyébként pozitív) irányban változott, hogy gyakorlatilag nincs rá időm; szívesen odaadnám valakinek, aki lát benne fantáziát. Működik, kipróbálható, nyílt a kódja stb, épp csak nincs teljesen befejezve. Viszont ketten is már folyamatosan azon írunk (nem keveset és több nyelven) és működik. Na jó, ennyit a reklámról. Ha valakit érdekel, itt a fórumon megtalál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- További aktív témák...
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest