Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni egy kis billentyűzet customizálás ügyében.
Erre adódik több lehetőségem (egyben ezáltal kérdésem is
).1. Eset - ezt jobban pártolnám -
Kicsit keresgéltem az interneten és megtaláltam a google billentyűzet megoldásának a forrását (LL-hez).
Ezen a helyen: LL-LatinIME-Source
Na már most ezt le is töltöttem és próbáltam valamilyen úton módon beimportálni az Android Studioba de sajnos nem sok sikerrel jártam. (ellentétben a 2. esetben) Habár annyit tudok hogy a native kódokat is hozzá kell adni (ehhez le is töltöttem az NDK cuccokat). De sajnos továbbra se jutottam előrébb, hogy sikeresen betudjam importálni, hogy abból egy buildelhető példányt tudjak szülni.- Nos a kérdés az az lenne, hogy hogyan lehetne megoldani azt hogy ebből egy buildelhető példány legyen ?
(Ha valaki esetleg megcsinálja, és leírja nekem hogy hogy csinálta annak iszonyatosan meghálálom!)2. Eset - ez RÉSZBEN sikeresen megoldva -
Találtam az interneten egy olyan nevű billentyűzetet, hogy: Hacker's Keyboard amelyhez találtam is forráskódot. - Ezt sikerült is beimportálni, buildelhető példányt csinálni belőle. (Y) - Az általam preferált módosításokat sikerült is megcsinálni.
Ami azok voltak, hogy a magyar nyelvű gomboknál a qwertzuiop karaktereknél a számok 1234567890 legyenek a hint label-ben. Továbbá az elrendezésén a popup keyboardnak kicsit változtattam (ahol megjelennek az ékezetes karakterek - az alt karakterek közül néhányat kiszedtem vagy hozzá adtam).
Na már most a problémám az az hogy ha mondjuk egy 'u' karaktert hosszan nyomok (és az alt karakterek az alábbiként vannak megadva: "úű7ü") akkor mindig az 'ü' karakter lesz az első nem a '7'es a kijelölésben. (mígy az 1. esetben a billentyűzetben a szám az első :\)
Erre a helyzetre van valakinek ötlete ? :\ (Az az, hogy olyankor amikor számos gombot nyomok akkor a szám legyen az első de a jól megszokott elrendezésben -> az az "úű7ü" nem "úűü7")Remélem nem volt katyvasz az egész ahogy leírtam :\ - Ha valaki érez magában annyi jófejséget, hogy segít azt nagyon meghálálom :3 (Ha valahogy megtudom
) - Továbbá ha kell forrást is megosztom (amiket én csináltam).
Előre is köszi ! <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).