Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SirRasor

addikt

Üdv ismét!

És milyen meglepő, ismét elakadtam :B
    Pedig már majdnem megvolt az egész.

Tehát mit is szeretnék:
    Activity-ből elindítani egy servicet, amiben menne egy számláló, aminek az állását pl: egy gombnyomással bármikor lekérhetném, és az activityben egy textView-t felfrissítve látható legyen.
    KÉSZ, működik is.

De ha bezárom az appot, akkor a szolgáltatás is leáll. Merthogy bound service. Bound előtt létrehoztam, és úgy csináltam meg a kötést, és így nem áll le, ha bezárom az appot (yeeee).
    De ha elindítom megint, és a gombbal lekérem az adott értéket, akkor összecrash-el.
    A gombos eljárásban megcsináltam megint a boundot, de így is. Gondolom a kötésnél valami nem jó, de gugliban és az oktató videókban sincs több erről, amit fel is fognék :(

Már csak ennyi hiányzik, kérem valaki segítsen :)

Itt van az egész becsomagolva., de szimpla magyarázat is megteszi, hátha felfogom :DDD

Egyébként az a terv, hogy a menhely szolgáltatása folyamatosan fusson és ott legyen az összes változóm pl: kaja, víz stb, aztán mondjuk óránként a szolgáltatás le is mentené a telefonra, hátha véletlen összeomlik. És akkor mondjuk a belső időzítő és egyéb számítgatás alapján egyszer csak szólna, hogy pl: mirci cica éhes és meg kéne etetni, mert megdöglik ;]

Új hozzászólás Aktív témák