- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco M8 5G - majd megveszed
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Üdv ismét!
És milyen meglepő, ismét elakadtam

Pedig már majdnem megvolt az egész.Tehát mit is szeretnék:
Activity-ből elindítani egy servicet, amiben menne egy számláló, aminek az állását pl: egy gombnyomással bármikor lekérhetném, és az activityben egy textView-t felfrissítve látható legyen.
KÉSZ, működik is.De ha bezárom az appot, akkor a szolgáltatás is leáll. Merthogy bound service. Bound előtt létrehoztam, és úgy csináltam meg a kötést, és így nem áll le, ha bezárom az appot (yeeee).
De ha elindítom megint, és a gombbal lekérem az adott értéket, akkor összecrash-el.
A gombos eljárásban megcsináltam megint a boundot, de így is. Gondolom a kötésnél valami nem jó, de gugliban és az oktató videókban sincs több erről, amit fel is fognék
Már csak ennyi hiányzik, kérem valaki segítsen

Itt van az egész becsomagolva., de szimpla magyarázat is megteszi, hátha felfogom

Egyébként az a terv, hogy a menhely szolgáltatása folyamatosan fusson és ott legyen az összes változóm pl: kaja, víz stb, aztán mondjuk óránként a szolgáltatás le is mentené a telefonra, hátha véletlen összeomlik. És akkor mondjuk a belső időzítő és egyéb számítgatás alapján egyszer csak szólna, hogy pl: mirci cica éhes és meg kéne etetni, mert megdöglik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)