- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Üdv ismét!
És milyen meglepő, ismét elakadtam

Pedig már majdnem megvolt az egész.Tehát mit is szeretnék:
Activity-ből elindítani egy servicet, amiben menne egy számláló, aminek az állását pl: egy gombnyomással bármikor lekérhetném, és az activityben egy textView-t felfrissítve látható legyen.
KÉSZ, működik is.De ha bezárom az appot, akkor a szolgáltatás is leáll. Merthogy bound service. Bound előtt létrehoztam, és úgy csináltam meg a kötést, és így nem áll le, ha bezárom az appot (yeeee).
De ha elindítom megint, és a gombbal lekérem az adott értéket, akkor összecrash-el.
A gombos eljárásban megcsináltam megint a boundot, de így is. Gondolom a kötésnél valami nem jó, de gugliban és az oktató videókban sincs több erről, amit fel is fognék
Már csak ennyi hiányzik, kérem valaki segítsen

Itt van az egész becsomagolva., de szimpla magyarázat is megteszi, hátha felfogom

Egyébként az a terv, hogy a menhely szolgáltatása folyamatosan fusson és ott legyen az összes változóm pl: kaja, víz stb, aztán mondjuk óránként a szolgáltatás le is mentené a telefonra, hátha véletlen összeomlik. És akkor mondjuk a belső időzítő és egyéb számítgatás alapján egyszer csak szólna, hogy pl: mirci cica éhes és meg kéne etetni, mert megdöglik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Parfüm topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS GAMER ERŐMŰ PC RYZEN 7 7800X3D 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS PRIME RTX 5070 12Gb DDR7 2ÉV GAR!
- HIBÁS - Lenovo ideapad 320-15IAP
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K ! IR kamera - újszerű
- Samsung S24 Ultra Titanium black 12/256 --Új--
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)