Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
válasz
SirRasor
üzenetére
Üdv Sir Rasor! (kiejteni Szőr Razor (??))
Néztem a tákolmányodat, a problémáddal nem foglalkoztam mert én is ugyanolyan kezdő vagyok mint te, de a Service-d nem egy stabil valami... Még usb kábel végén a telefonnal az oké, de ahogy lehúzom a kábelről, egy darabig megy, aztán egyre kevésbé, hiába hívod meg ezt másodpercenként
private Runnable runnable = new Runnable() {
@Override
public void run() {
food-=1;
handler.postDelayed(this, 1000);
}
};
egy fél percig megy, aztán egyre kevésbé, a végén már majdnem 2 perc is eltellik mire lefut a procedura.
Nekem pont most sikerült stabil Service-t csinálni, 5 másodpercenként lejátszik egy hangot, a kikapcsolt telefonnál is megy már fél órája, nem lassítja be az android, és bezárható (a task menüből is) a program, akkor is tovább fut. Most értem el ahhoz a részhez amivel te is szenvedsz, hogy újrainduló programmal is el kéne érnem a Service-t anélkül hogy fagyna, vagy újraindulna. Ha gondolod, -vak vezeti világtalant- segíthetünk egymásnak.Domel
-
válasz
SirRasor
üzenetére
A csomagot most nem tudom megnézni, de egy Service indításakor a START_STICKY konstans segítségével jelezheted, hogy folyamatosan akarod futtatni, függetlenül a hívó kliensektől.
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest