Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magyarországon és Szlovákiában is debütált a Honor 600 Lite
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo128
senior tag
Szép napot!
Mivel átirányítottak egy másik topicból, így hozzátok fordulok a kérdésemmel. Saját dolgomat megkönnyítve, bemásolnám szóról szóra az írásomat:
Üdv mindenkinek!
Lehet, hogy nem a legmegfelelőbb topicban teszem fel a kérdést, átnéztem az összefoglalót, használtam a keresőt is, bár így hajnalban nem igazán vagyok részletes. Max. átirányítotok egy másik témába.Szóval, kollégával készítünk egy androidos játékot, amit ingyenesre tervezünk, de lenne benne fizetős rész is (különböző karakterek, speciális képességek, stb). Ha erről valaki tudna írni nekem néhány sort, hogy ez hogyan és miként valósítható meg, vagy tudna linkelni akár magyar, akár angol nyelvű fórumot, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- ADATA Legend 900 2TB 7000MB/s 5400MB/s Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- (Szinte új)Samsung Galaxy Watch 8 44mm+ kiegészítők
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest