- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megjelent az Infinix Note 50x 5G
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
Hali.
En singaporeposttal kertem a szallitast. Ez a singpost oldala: http://www.singpost.com
es ki is irja hogy tegnap megerkezett a celorszagba. Ma ki is hozta a postas, csak nem voltam itthon, holnap delutan megyek erte. Megnezheted te is, ez az en kodom: RF113193205SG
ebbol az SG a vegen jelzi hogy singpost. Ha te nem fizettel felarat ($2.50) hogy singposttal kuldjek, (hanem a sima ingyenes postazas) akkor chinapost-tal kuldtek, es akkor varhatsz ra meg egy darabig. Nekem azt irtak eltarthat 45 napig is, de szerintem annyit ne varj, mert paypalnal kifutsz az idobol. -
Chaser
legenda
Lehet még fel se adták...kérdezz rá ém kérj trackinget. Engem ipadalternative copatott be így.
hvb: Van neki topikja. sajnos tipikus az a tablet ami papíron jól néz ki, gyakorlatban már nem olyan rózsás a helyzet. Ahogy láttam többen sokadik cserepéldánynak kaptak megfelelően műkődőt, meg sokaknak el is ment tőle a kedve. A pattogó hangot nem tudom megoldották-e, meg az sd kártya eldobálást azóta. Nem hinném hogy az ainol hero 10" rosszabb lehetne ennél, most meg lehet csípni cc 42k körül from China.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest