- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bylow
senior tag
válasz
buta29030 #28387 üzenetére
Szerintem 3 tagú cégről van szó ! Vez,ig.- Főnök.- Alkalmazott.
Simán valami komolyat kell venni, hisz le tudja írni az adóból! HÁT NEM EZ A DIVAT ???
Ja, és ha hurcolászni akarja magával akkor szerintem a 7"-os sokkal kényelmesebb mint a nagyobbak.
Na mind1, de télleg jó a sztori(#28391) z0d1AK : Akkor jól sejtettem! Köszönöm !
-
bylow
senior tag
Hali!
Valaki meg tudná mondani hogy hány magos a : Allwinner cortex A8 processzor ?
Vagy hol lehet ennek pontosan utána járni? -
bylow
senior tag
A retinások gondolom még elég drágák
Most nem akarok olyan sokat költeni ilyenre!
Na de viszont még mindig dilemmázom nagyon, és kíváncsi lennék okos tanácsokra !!!
9"-10" méret
Concorde- Prestigio - IPS- 2mag proci -bővithető mem. - Hdmi - stb (és hasonló márkák esetleg)VAGY ?
Samsung galaxy tab 10.1 HASZNÁLTAN !!! Mondjuk 16G
Egyik pillanatban a Galaxyt látom jó döntésnek a szép képe miatt, aztán meg a fentebb említetteket, a felszereltségük bővíthetőségük stb. miatt.
Valahogy képtelen vagyok el dönteni melyik lenne a jó döntés.
Kb azonos az áruk ha új "no name"-et vagy használt Galaxyt nézek, De félek hogy nem fog tetszeni a kijelzője a "no name"-nek . Vagy az IPS kijelző télleg olyan jó ??? -
bylow
senior tag
Sziasztok!
Az olcsóbb nevek közül mint pl:
DPS
Myaudio
Navon
Prestigio
Wayteq stb.Van olyan márka aminek a kilyelző minősége/képélesség megközelíti a Samsung Galaxy Tab-ot?
Fele annyi pénzért jobb hardver felszereltséggel lehet talalálni ezeket az ismeretlen márkákat, de amiket eddig láttam élőben, annak messze le volt maradva a kép minősége!
9-10" méretben gondolkodom.Bármi hasznos tanácsot el fogadok Tab vásárlással kapcsolatban !!!
Köszönöm előre is ! -
bylow
senior tag
Sziasztok!
Az olcsóbb nevek közül mint pl:
DPS
Myaudio
Navon
Prestigio
Wayteq stb.Van olyan márka aminek a kilyelző minősége/képélesség megközelíti a Samsung Galaxy Tab-ot?
Fele annyi pénzért jobb hardver felszereltséggel lehet talalálni ezeket az ismeretlen márkákat, de amiket eddig láttam élőben, annak messze le volt maradva a kép minősége!
9-10" méretben gondolkodom.Bármi hasznos tanácsot el fogadok Tab vásárlással kapcsolatban !!!
Köszönöm előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest