- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
this is life #89687 üzenetére
szuper ötlet, köszi
-
nem teljesen tablet, hanem tartozék, de hátha van ötletetek:
falra szeretnék szerelni egy Asus Nexus 7 tablet.
a saját otthonomban lesz, szóval nem kell, hogy lopásbiztos legyen vagy ilyesmi, inkább annak örülnék, ha minél laposabb lenne az egész, tehát a fal síkjából minél kevésbé állna ki az egész eszcájg.ha még tölti is a hardvert, az örömteli bónusz lenne
-
sziasztok
a következő a scenario: 3D alkalmazásokat fejlesztünk, többek közt Droidos tabokra is.
szeretnénk, ha lenne valamilyen egyszerű mércénk, hogy mit mondjunk az ügyfeleknek, milyen hardver kell a tartalom futtatásához.
van-e olyan benchmark, ami erre jó lehet, és ha igen melyik?tehát pl van-e értelme azt mondani, hogy töltse le mittomén az AnTuTu-t és ha megvan benne legalább 2000 pont, mert a mi céges tabunk annyit ér el (random számot írtam), akkor az jó lesz...
-
-
-
-
a szüleimnek két éve, karácsonyra vett tab javíthatatlanul megadta magát, levásárolhatom az árát. mivel anno az eDigiben vettem 49900-ért, úgyhogy max ennyiért nézek újat.
az eredeti tablet egy ConCorde Tab 9.7 IPS volt, jó lett volna, ha 10"-es az új is, de ennyiért nincs jó, csak a ConCordehoz hasonló színvonalú, úgyhogy a 8"-asok felé mozdultam (mióta próbáltam párat, egyébként is ezt tartom az ideális tabletméretnek)e kettőre sikerült leszűkítenem a választást.
szerintetek? esetleg valamelyik másik, amit nem vettem észre és jobb ezeknél? Samsungot nem szeretnék.
-
-
válasz
RexpecT #27706 üzenetére
én tegnapelőtt vettem egy 9.7IPS-t.
a szüleim fogják karácsonyra kapni, mindketten 40+-osokén alapból kizártam a 10"-nál kisebbeket, mert ha ketten akarják nézni, akkor kell ekkora. sokkal nagyobb a virtuális billentyűzet is, ha képeket akarnak rajta mutogatni valakinek, akkor is sokkal jobb, és mivel úgyis csak otthon fogják használni, így nem fontos, hogy elférjen egy farzsebben. (ugyanezért nem hiányzik a 3g meg a GPS sem)
egy jótanács, amibe most pont belefutottam: átvétel előtt kapcsold be.
én az enyémet otthon kapcsoltam volna be, ha kibontás után nem azt veszem észre, hogy be volt kapcsolva, laza 8 nap üzemidővel. (gyönyörűen lineáris volt a merülési görbéje)
másrészt pedig sajnos van rajta egy pixelhiba, és megkeresésemre a ConCorde azt válaszolta, hogy 2 main vagy 5 subpixelhiba számít garanciális hibának.
(függetlenül ettől azt javasolták, hogy vigyem be a szervizükbe, de ez ki fog maradni, lévén Szegedről nem fogok felutazni ezért)az edigitalban vettem, még ott azért futok egy kört vele.
-
-
tegnap vettem egy ConCorde 9.7 IPS-t az eDigitalban
de ma észrevettem, hogy van egy beragadt fehér pixel a képernyőn. ezzel vissza lehet menni, hogy cseréljék?
-
vettem egy 9.7 IPS-t.
-
-
-
mivel nem találtam milyen tabletet vegyek? topikot, így ide...
szóval karácsonyra kellene szüleimnek.
10", Android, USB OTG, normálisabb hangszóró
netezni fognak rajta, facebook, youtube, legkomolyabb játék, ami esetleg menni fog rajta az az Angry Birds.
nem fogják hordozni, tehát nem fontos a nagy akku, nem kell 3g modem.ebből ki lehet kihozni valamit kifizethető áron? (~50ezer Ft)
egy öreg Pentium4-ről fognak váltani, tehát nem kell a Galaxy Note sebessége. ha már viszonylag folyamatos, de legfőképpen stabil, az bőven tökéletes.
-
-
rövid kérdés: melyik modell a tabletek ZTE Blade-je?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest