-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadKet
tag
válasz
whatnot #94724 üzenetére
És lett már nyertes?
még amikor osztogatták telefon mellé a Honor Pad 8-at, annak az volt nálam a "baja" hogy android 12-n marad. Nem olvastam hogy a Pad 9 meddig kap frissítéseket. Erről megoszlik a vélemény hogy mi a jobb, ha kap vagy nem
egyébként nálam a 3 közül amit írtam a Redmi Pad Pro van elől, utána a Honor Pad 9 aztán a Samu A9+.
Még figyelem hátha beesik egy jó akció.
-
MadKet
tag
-
MadKet
tag
Sziasztok,
Eddig úgy gondoltam hogy megvan a kiválasztott tab amit szülőknek vennék, ami a Xiaomi Redmi Pad Pro lenne. Gondoltam megvárom hátha lesz valami jobb BF árazás, de nem igazán lett.
Viszont a Samsung A9+ illetve a Honor Pad9 is beért már közben ebbe a 90 ezres környéki sávba.
Jól gondolom hogy nagyjából ugyanazt hozza mind a 3? Így viszont lehet hogy már inkább a Samsung A9+ felé hajlok.
-
MadKet
tag
Sziasztok,
OnePlus Pad (8/128GB)-je van esetleg valakinek?
Most ha jól látom akkor a OnePlus oldalán 379 Euro, egy OnePlus Watch 2R-el együtt, ami egész jó ajánlatnak tűnik.
A Tab szülőknek lenne egyszerű felhasználásra, youtube, messenger, netezés, amire eddig a Xiaomi Redmi Pad Pro-t néztem ki.
Viszont ebben az ajánlatban kb árban hasonló a kettő, az órát megtartanám magamnak
Köszi!
-
MadKet
tag
válasz
Rhino666 #94186 üzenetére
Most hogy ajánlottad, utánanéztem és elég jónak tűnik, főleg úgy hogy szülőknek lenne, tehát a teljesítmény biztos elég és a sim kártya slot külön jól jön.
Saját webshopjukon írta valaki véleményben hogy a "touch sensitivity" nem olyan jó, meg hogy nincs "back" gomb ami nem annyira kényelmes.
Neked feltűnt valami probléma az érintés érzékenységével kapcsolatban. Esetleg lag vagy ilyesmi?
Köszi!
-
MadKet
tag
-
MadKet
tag
válasz
mert_csokis #93950 üzenetére
Akkor szerintem maradok a Honor Pad8-nál, nem látok érdemi nagy különbséget a Samsung A9+ javára, viszont ha sikerül árban egy jót kifogni akkor az jelentős különbség lehet.
-
MadKet
tag
válasz
mert_csokis #93944 üzenetére
Köszi a tippet. Látom hogy ez végül a Honor Pad 8, 6/128-as verzió ugye?
Szoftveresen a Honor hogy áll most, megy minden google apl rendesen vagy kell valamit mókolni? Ha mindennapi alap használatra (böngészés, messenger, videotelefonas, youtube) simán jó akkor lehet inkább ezt venném és nem a Samsung A9+, ami kb 40k-val több.
-
MadKet
tag
Szia,
Xiaomi Redmi Pad SE 128GB 6GB-ot találtam 63 ezerért. Van valami ami miatt ez nagyon elmarad mondjuk az ajánlott Samsung A9+ től?
Felhasználás a mostanság sokak által említett lenne, szülőknek youtube, fb meg messenger menne rajta. Ha lenne benne sim foglalat az nem lenne rossz, de ezért nem adnék plusz pénzt
-
MadKet
tag
Sziasztok,
Egy olyan tabot keresek ami kb csak internet rádió hallgatásra lenne használva + valami kis hangszórók rákötve.
A lényeg ebben az esetben az ár, meg azért nyilván hogy megbízható legyen. Jók lehetnek erre a legolcsóbb 1GB -os modellek? Mi lenne az ajánlott mondjuk a 30 alatti és fölötti kategóriában?
Előre is köszi a segítséget!
-
MadKet
tag
válasz
tjb007 #53715 üzenetére
Akkor jól sejtettem a Note -nál a Lollipopot
Illetve ha jól tudom akkor erre van Cyanogen is.
Egyébként akár az ipad Air 2 is akár benne lehetne a képben, sőt még a sima Air -t is néztem, de az Air2 azért jóval drágább lesz.
Az a helyzet hogy Nexus párti vagyok, úgyhogy sztem az marad, még így is, hogy az a kisebb
A garancia mondjuk a Samsung mellett szólna, mivel a N9 -t valószínűleg kintről hoznám, arra meg gondolom itthon továbbra sem lesz gari.
Köszi szépen a tanácsot
-
MadKet
tag
Sziasztok,
Egy ideje már nézegetem a tableteket és persze a választásban kérném a segítségeteket.
Részben a Nexus 9-re várva kicsit jegeltem ezt a témát az elmúlt hetekben, de mivel megtörtént a bejelentés, újra aktuális a dolog. (persze tudom a tesztekre még kicsit várni kell a Nexus 9 kapcsán)
Főleg netezésre és filmnézésre (Kb 70-30 arányban), minimális játékra lenne használva néhanapján. Nagyrészt otthoni használat, ezért min 9-10" -ra gondoltam. A jó felbontás fontos, illetve elég a Wifi- nem kell 3G/4G. Árban olyan 100e körülre gondoltam.
Ami szimpatikus volt még a tesztek alapján:
-SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 2014 EDITION WIFI 16GB
Ezzel kapcsolatban ami kérdés és nem nagyon találtam semmi konkrét infot, hogy kapja-e (illetve mikor) a frissitést az android 5.0 -ra illetve hogy az Exynos 5 Octa 5420 elég erős-e.Tehát a kérdés hogy jó választás lehet-e a Note (vagy N9) vagy van-e valami jobb, amit még érdemes lenne megnézni.
Előre is köszi a segítséget!
-
MadKet
tag
válasz
tjb007 #51718 üzenetére
Úgy nézem közben kiveséztétek a dolgot az olcso G Pad 8.3-al kapcsolatban, tényleg nagyon esélyes hogy elírás.
Közben néztem h a Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 azert erosebb hardverrel szerelt, és 2 boltnál latok 71ert es 81ert árgépen. Mik a tapasztalatok ezzel, érdemes inkább ezt választani, illetve továbbra is kérdezném hogy 100 alatt van e még valami ajanlott legalább 8.3 méretű tab.
Tudom h nem android, de 120ert ipad airt is latni már.Köszi a segítséget.
-
MadKet
tag
Sziasztok,
Mar egy ideje nezegetem a tableteket, foleg netezesre, filmezesre esetleg jatekra. Jol gondolom hogy egy LG G-Pad 8.3 45ezerert tovabbra is best buy? Kijelzo meret miatt jobb lenne valami 9-10" kornyeken, de hasonlo arban, vagy mondjuk max 70-80 kornyeken van valami ajanlottabb? (Nexus 8 bejelentesben biztam, de az gondolom meg dragabb lesz)
Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged